Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 2. 2016,
8.45

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade Adidas borza delnice trgovanje

Četrtek, 25. 2. 2016, 8.45

7 let, 2 meseca

Vzemite 50 evrov in trgujte s ceno delnic Adidasa na svetovni borzi!

Oglasno sporočilo

Cena delnic Adidasa se je v prvi polovici februarja zvišala za več kot 15 odstotkov.

Boljši rezultati pri prodaji in zaslužku od pričakovanih v predhodnem četrtletju so vplivali na to, da so se na dan objave rezultatov cene delnic zvišale za več kot štiri odstotke.

Izkoristite priložnost in vzemite 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Adidasa na svetovni borzi.

Vzemite brezplačnih 50 evrov za trgovanje tukaj.

Ne samo, da so bili rezultati v predhodnem četrtletju odlični, tudi napovedi prihodnih rezultatov so bile zelo optimistične. Na svoji uradni strani je podjetje objavilo, da v tem letu pričakuje dvomestno rast prihodkov, ki naj bi dosegla 12 odstotkov.

"Po podatkih Bloomberga so se prihodki podjetja v letu 2015 povečali za 16 odstotkov, na 19 milijard dolarjev, medtem ko so se neto prihodki povečali za 12 odstotkov, na 816 milijonov dolarjev. Izvršni direktor Adidasa Herbert Hainer je dejal, da je podjetje v odličnem stanju in da se strateški načrti podjetja, ko gre za to znamko, uresničujejo na najboljši način," poroča vir iz Fortrada.

Letos avgusta bi moral Kasper Rorsted, trenutni izvršni direktor Henkla, prevzeti vlogo novega prvega moža podjetja. Ne bo mu lahko nadaljevati po poti uspeha, ki jo je začrtal njegov predhodnik.

Poletne olimpijske igre, ki bodo v Braziliji, in Uefino evropsko prvenstvo 2016 bosta velika priložnost, da Adidas poveča svojo prodajo. Da bi lahko izkoristili to priložnost, bodo morali pri Adidasu zelo pazljivo sprejemati odločitve, povezane z ohranjanjem učinkovitosti, zmanjšanjem stroškov in povečanjem prodaje.

"Nike, največji rival Adidasa na področju športnih oblačil, je napovedal okrepitev digitalne strategije, ki mu bo pomagala doseči ciljno skupino, in sicer športnike, tako profesionalne kot tudi amaterske. Treba je poudariti tudi, da si je Nike postavil cilj ustvari 20 milijard dolarjev prihodkov do leta 2020," pravijo v Fortradu.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

 

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

Foto: Fortrade

Ne spreglejte