Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 8. 2021,
12.18

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

inovativna poslovna darila unikatna poslovna darila izvirna poslovna darila poslovna darila iz lesa PR članek poslovna darila

Nedelja, 1. 8. 2021, 12.18

2 leti, 8 mesecev

Izvirna in unikatna poslovna darila, ki jih lahko podjetja podarjajo

Oglasno sporočilo

Podjetja se na trgu med seboj potegujejo za marsikaj. Med drugim tudi za izgled in to, koliko podjetju pomeni odnos z drugimi podjetniki, strankami, zaposlenimi,… To igra ključno vlogo za pridobivanje strank, partnerjev in dober kader. Prav zaradi tega je že nekaj časa postal trend, da podjetja podarjajo majhna poslovna darila. S tem pokažejo naklonjenost in sočloveku dokažejo pristnost odnosa. Prav tako podarjeno darilo simbolizira dober odnos v prihodnje in da podjetje ne deluje zgolj za dobiček, temveč ima tudi moralno podlago. Ta moralna podlaga pa dandanes pomeni ogromno, saj ljudje ne iščemo le praznih in hladnih podjetij s katerimi bomo sodelovali, temveč srčna in razumna podjetja ter ljudje, ki z njimi upravljajo.

vsi | Foto:

Kaj so unikatna poslovna darila z ekološko noto?

Podjetja v obilici ponudb za poslovna darila težko najdejo unikatna poslovna darila, ki bi si jih ljudje zapomnili. Med vso ponudbo je zelo težko najti neko unikatno a izvirno poslovno darilo. Pri podjetju Gropik se že 25 let trudijo, da podjetjem ponudijo raznovrstno ponudbo promocijskih in poslovnih daril. Njihova izvirna poslovna darila pa individualno prilagodijo tudi željam strank. Poslovna darila opremijo z aranžmaji, logotipno opremo in dotiskom. Tako si lahko podjetja priredijo inovativna poslovna darila in s tem postanejo unikat.

V zadnjem času pa je na trgu veliko vprašanje za poslovna darila iz lesa. Podjetje Gropik nam ponuja kar nekaj produktov izdelanih iz lesa. Tako imajo v ponudbi poslovna darila iz lesa vse od svinčnika, sestavljanke, kocke in še mnogo drugega. V zadnjem obdobju se v veliki meri ljudje vračajo k naravnim produktom in skrbijo, da se plastika ne uporablja prekomerno. Prav zaradi tega se za poslovna darila iz lesa pogosto zanimajo ekološko naravnana podjetja.

Tako podjetja z lastnim asortimanom poslovnih daril navdušijo in pustijo dober vtis, da je podjetju mar za ekologijo in vse, kar se dogaja okrog nas. Podjetje ima na razpolago tudi druga eko darila, ki so primerna za promocijo podjetja ali obdarovanje svojih poslovnih partnerjev, strank ali zaposlenih. V njihovi ponudbi bomo našli unikatna poslovna darila kot so eko rokovniki in beležke, ki bodo odlično dopolnili še tako zahteven oseben ali poslovni slog. Prav tako ponujajo izvirna poslovna darila kot so kemični in navadni svinčniki iz lesa, pisalne sete v stilsko dovršenih škatlicah, pisane barvice in bloke za naše najmlajše. Poslovna darila iz lesa vsebujejo tudi okvirje za fotografije, ki v izjemno veliki ponudbi zelo dobro popestrijo izbiro. Imajo pa tudi lesene ročne ure z usnjenim pasom, leseni brezžični namizni polnilnik z USB priklopom in držalom za telefon, čajne skodelice z lesenim pokrovom, reciklirane papirnate lističe za opombe v leseni škatlici in še ogromno drugega. Prav vsa ta poslovna darila predstavljajo skrben odnos podjetja in posameznika do narave in okolja. Ne le to, darila so tako raznovrstna da postrežejo prav vsakemu okusu in željam.

K ekološki noti bo podjetje dodalo še skrb za našo prepoznavnost. Na ekološka inovativna poslovna darila bodo namreč dodali logotip želenega podjetja, naziv ali celo slogan blagovne znamke. Tako bodo naše barve podjetja, vzorci ali znak predstavljali našo blagovno znamko in nas posredno promovirali povsod, kjer bodo segala naša poslovna darila.

vsi | Foto:

Inovativna poslovna darila in kaj vse lahko podarimo

Ponudba za poslovna darila je zelo široka in raznovrstna. Seveda je odvisno za kakšno podjetje potrebujemo poslovna darila in kakšne lastnosti mora le to vsebovati. Pri podjetju Gropik ponujajo darila na več različnih področjih. Tako lahko podarjamo poslovna darila za zdravje, osebno nego, potovanja, torbe, vrečke, za kuhanje, prosti čas, rekreacijo, tehniko, pisarno in še mnogo drugega. Z veliko izbiro več sto produktov preprečijo, da bi podjetja podarjala enaka poslovna darila in s tem uničila namembnost darila samega.

Prav zaradi tega njihova darila segajo v vse sfere. Njihova izvirna poslovna darila so namreč zelo vsestranska in zelo uporabna, kot je na primer predpasnik, torba, kuhinjska krpa in podobno. Prav tako pa so tudi v koraku s časom in trenutno v ponudbi ponujajo tudi obrazne maske in termometre, ki v tem času pridejo še kako prav. Na področju zdravja nam ponujajo še razna prenosna razkužila, sete za prvo pomoč, obliže, antibakterijske vlažilne robčke, zaščitna očala in drugo. Ker je njihova ponudba tako široka se nanje obračajo vsa razna podjetja, ki se ukvarjajo z različnimi stvarmi. Glavna prednost je prav raznovrstnost ponudbe, ki jo ponujajo. Poslovna darila so prav zaradi njih postala pomembna, zanimiva in ne na silo privlečen potrošni material ki tako ali tako pristane v košu.

Unikatna in inovativna poslovna darila bodo tako poskrbela da ne bodo pristala v košu in jih bodo srečni prejemniki uporabljali še naprej. Uporabna bodo tako v privatnem kot v poslovnem življenju, bodisi za zdravje, modo ali pa bomo jih enostavno vzeli sabo na dopust. Logotip samega podjetja se bo uporabnikom sedel v spomin in poskrbel za nevidno promocijo podjetja.


Naročnik oglasnega sporočila je Vivre Deco d.o.o.

Ne spreglejte