Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2024,
7.00

Osveženo pred

9 ur, 16 minut

Vsebino omogoča CELJSKI SEJEM D.D.

Natisni članek

Natisni članek

posel noad advertorial sejem MOS Celje

Ponedeljek, 16. 9. 2024, 7.00

9 ur, 16 minut

Iščeš ideje? Nove navdihe in priložnosti? Skoči iz okvirjev in jih poišči na sejmu MOS!

Vsebino omogoča CELJSKI SEJEM D.D.
Sejem MOS | Foto Celjski sejem MOS

Foto: Celjski sejem MOS

Med 18. in 22. septembrom 2024 bo na Celjskem sejmu potekal že 56. MOS, največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji, ki vsako leto privabi več deset tisoč obiskovalcev. MOS je priložnost, da razmišljate zunaj okvirjev, saj ponuja stičišče inovacij, novih idej in poslovnih priložnosti. Slogan letošnjega MOS "Skočite iz okvirjev" vas vabi, da odkrijete sveže trende in se povežete z vodilnimi strokovnjaki iz različnih panog.

Sejem MOS | Foto: Celjski sejem MOS Foto: Celjski sejem MOS

Pet ključnih segmentov, kjer vsak najde nekaj zase

MOS je že tradicionalno razdeljen na pet glavnih segmentov, ki bodo zadovoljili najrazličnejše interese.

  • MOS DOM: namenjen vsem, ki se ukvarjajo z gradnjo ali prenovo doma. Obiskovalci bodo lahko spoznali trajnostne energetske rešitve, kot so sončne elektrarne, toplotne črpalke in napredni prezračevalni sistemi. Poleg tega bo segment poskrbel za vse, ki iščejo sodobne rešitve za notranjo in zunanjo opremo.
  • MOS TURIZEM: ta segment se osredotoča na trajnostni turizem in lokalno kulinariko. Obiskovalci bodo lahko raziskovali turistične destinacije, ki ponujajo pristna doživetja v povezavi z naravo in lokalno kulturo. Hkrati bodo na voljo edinstveni rokodelski izdelki in lokalne kulinarične dobrote.
  • MOS TEHNIKA IN DIGITALIZACIJA: predstavil bo napredne tehnologije in digitalne rešitve za pametna podjetja ter domove. Razstavljavci bodo ponudili rešitve s področja digitalizacije, avtomatizacije in novih tehnologij, ki izboljšujejo učinkovitost ter produktivnost.
  • MOS B2B: posvečen je poslovnim priložnostim, mreženju in izobraževanju. V okviru MOS Business Days bodo podjetniki in iskalci poslovnih priložnosti lahko sodelovali na številnih predavanjih, delavnicah in mreženjskih dogodkih, ki bodo omogočili vpogled v najnovejše poslovne trende in rešitve.
  • MOS PLUS: segment je namenjen vsem, ki iščejo izdelke in storitve za zdrav življenjski slog, prosti čas in e-mobilnost. Poleg tega bo v Dvorani A Baby Center ponudil pestro izbiro izdelkov za najmlajše ter otroške animacije, ki bodo poskrbele za družinsko zabavo.

Sejem MOS | Foto: Celjski sejem MOS Foto: Celjski sejem MOS

Vstopnice v predprodaji – Akcija 1 + 1 gratis

Ne zamudite izjemne ponudbe vstopnic v predprodaji! Z nakupom ene vstopnice prejmete drugo brezplačno, zato povabite še prijatelja, družinskega člana ali poslovnega partnerja, da skupaj odkrijete priložnosti, ki jih ponuja MOS. Vstopnice so na voljo samo na shop.ce-sejem.si.

Se vidimo na MOS!

MOS je dogodek, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Pridružite se nam med 18. in 22. septembrom na Celjskem sejmu in skočite iz okvirjev – odkrijte nove poslovne in osebne priložnosti, spoznajte inovacije in razširite svoja obzorja. MOS je kraj, kjer vsak najde nekaj zase!

Sejem MOS | Foto: Celjski sejem MOS Foto: Celjski sejem MOS  

Ne spreglejte