Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 9. 2016,
8.33

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Astech

Foto: Thinkstock, Robert Zabukovec

Natisni članek

advertorial Astech klimatske naprave

Nedelja, 11. 9. 2016, 8.33

2 meseca, 2 tedna

Dobava električne energije bo še bolj zanesljiva

Vsebino omogoča Astech

Foto: Thinkstock, Robert Zabukovec

Podjetje Astech je sklenilo pogodbo z javnim podjetjem ELES, d. o. o. in tako postal glavni upravitelj vzdrževanja in servisiranja klimatsko-prezračevalnih sistemov v 37 transformatorskih postaj po vsej državi. 

Zanesljivost podjetja Astech temelji na številčni ekipi izkušenih serviserjev, ki so visoko strokovno usposobljeni za posege na klimatsko-prezračevalnih sistemih. | Foto: Zanesljivost podjetja Astech temelji na številčni ekipi izkušenih serviserjev, ki so visoko strokovno usposobljeni za posege na klimatsko-prezračevalnih sistemih.

Prav brezhibno delovanje tehničnega hlajenja je ključno za pravilno delovanje elektrodistribucijskih naprav v transformatorskih postajah.  Morebitne okvare hlajenja, ki ne bi bile odpravljene pravočasno, bi namreč lahko povzročile prekinitev delovanja razdelilno-transformatorskih postaj in posledično motnje pri dobavi električne energije.

Izjemno hitro odzivna Astechova ekipa, ki je v večini nujnih primerov na mestu okvare v manj kot dveh urah, bo tako v sodelovanju z Elesom od zdaj prispevala pomemben delež pri zagotavljanju redne in neprekinjene dobave električne energije po vsej Sloveniji.

Petnajst let brezhibne učinkovitosti

Podjetje Astech z rednim strokovno izvedenim servisiranjem in vzdrževanjem zagotavlja stalno pravilno delovanje, manjšo možnost okvar, nižjo porabo energije, večji izkoristek in daljšo življenjsko dobo klimatsko-prezračevalnih sistemov. | Foto: Podjetje Astech z rednim strokovno izvedenim servisiranjem in vzdrževanjem zagotavlja stalno pravilno delovanje, manjšo možnost okvar, nižjo porabo energije, večji izkoristek in daljšo življenjsko dobo klimatsko-prezračevalnih sistemov.

Astech je prvo slovensko podjetje, osredotočeno izključno na visoko strokovne storitve servisiranja in vzdrževanja klimatizacije in prezračevanja. V petnajstih letih delovanja so v podjetju razvili učinkovit poslovni sistem, s katerim strankam po vsej državi zagotavljajo zanesljiv, strokoven in hiter servis.

Ekipi Astech zaupajo največja slovenska podjetja, med drugim DARS in Petrol, Avstrijci pa so jim že lani zaupali vzdrževanje predorov na njihovih avtocestah.

Podjetje servisira prek 50.000 klimatskih naprav in sistemov v Sloveniji in tujini ter ustvari prek dva milijona evrov prihodkov letno.

Ne spreglejte