Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 10. 2015,
11.34

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Astech advertorial

Sreda, 28. 10. 2015, 11.34

2 meseca

Avstrijci so za svoje avtoceste izbrali slovensko podjetje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Slovensko podjetje Astech bo v prihodnjih mesecih skrbelo za varnost na avstrijskih avtocestah. Po uspešnem sodelovanju z Darsom jim je tokrat uspel še preboj čez mejo.

Podjetje Astech že vrsto let skrbi za varnost na slovenskih avtocestah. So namreč vodilni na področju servisiranja in vzdrževanja klimatsko-prezračevalnih sistemov.

Dars jim že vrsto let zaupa vzdrževanje sistemov hlajenja v napajalno-krmilnih prostorih v naših predorih in prezračevanja na objektih, ki sodijo pod njegovo lastnišvo ali upravljanje. V tem času so se izkazali kot zanesljiv in visoko strokoven partner. Njihovo odgovorno in visoko profesionalno delo je temelj za varno vožnjo vseh potnikov na slovenskih avtocestah: če bi se v napajalno-krmilnih prostorih pojavila napaka pri delovanju hlajenja in ta ne bi bila odpravljena pravočasno, bi previsoka temperatura povzročila motnje in posledično zaustavitev enega izmed predorskih sistemov, upravljavec pa bi moral predor zapreti za promet.

Prepričali so tudi Avstrijce

Visoka strokovnost in hitra odzivnost zaposlenih v podjetju Astech sta prepričali tudi avstrijsko državno družbo za upravljanje in vzdrževanje avtocest ASFINAG, ki je logaško podjetje izbralo za svojega partnerja na področju servisnih in vzdrževalnih del v varnostno-nadzornih objektih na avstrijskih avtocestah.

Gre za enkratno poslovno priložnost, s katero se bodo zaposleni v podjetju Astech poskušali uveljaviti tudi na avstrijskem trgu. Avstrijska družba ASFINAG upravlja kar 2.200 kilometrov državnih avtocest, na katerih je 350 kilometrov predorov in več kot pet tisoč mostov. Z novimi tehnologijami in inovacijami, ki jim bo svoj košček mozaika po novem prispevalo tudi podjetje Astech, se avtoceste v Avstriji uvrščajo med najvarnejše v Evropi.

Ne spreglejte