SiolNET. Novice Novice
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odkrijte skriti Kras s Karro!

0

termometer

Objavljamo pravila sodelovanja pri zbiranju kontaktov "Odkrijte skriti Kras s Karro!" in pri prijavi za kodo za 10 odstotni popust pri nakupu kraškega pobega.

TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem IDEJE, KONCEPTI IN ZGODBE, Vojka Žgavec Clemenz s. p., Tomaj 105, 6221 Dutovlje, Slovenija (v nadaljevanju soorganizator), z namenom promocije blagovne znamke Karra organizira zbiranje kontaktov "Odkrijte skriti Kras s Karro!" (v nadaljevanju zbiranje kontaktov) od 26.2.2018 do vključno 11.3.2018. Zbiranje kontaktov poteka na mediju Siol.net (www.siol.net).

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje pri zbiranju kontaktov in pri prijavi za kodo za 10 % popust pri nakupu kraškega pobega.

Udeleženci se strinjajo s splošnimi pogoji "soorganizatorja" - https://karra.si/splosni-pogoji/ in s spodaj zapisanimi pogoji organizatorja.

Kdo lahko sodeluje?

Pri zbiranju kontaktov in pri prijavi za kodo za 10 % popust pri nakupu kraškega pobega lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki lahko dostopajo do spletnega naslova https://www.siol.net ter se prijavijo za sodelovanje.

Pri zbiranju kontaktov ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo tega zbiranja kontaktov. S prijavo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in pogoji, navedenimi v teh pravilih. Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko pri zbiranju kontaktov sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja

Udeleženci lahko sodelujejo tako, da:

  • Na vprašanje "Želite 10 % popust pri rezervaciji kraškega pobega?" odgovorijo pritrdilno, in se tudi strinjajo, da bodo prejemali e-novice soorganizatorja, pristanejo na splošne pogoje in se strinjajo, da bodo zabeleženi v bazi organizatorja.

S sodelovanjem se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek in e-naslov (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci navedejo v prijavi, posredujejo organizatorju in soorganizatorju.

Pri zbiranju podatkov se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Soorganizator bo vsem udeležencem, ki bodo v času trajanja zbiranja kontaktov popolno izpolnili prijavo (vpisali ime, priimek, e-naslov ter označili strinjanje s temi splošnimi pogoji), na njihov naveden e-naslov poslal:

• kodo, s katero bodo na spletnih straneh karra.si lahko uveljavili 10 odstotni popust pri rezervaciji kraškega pobega.

Koda bo veljavna šest mesecev od pošiljanja na e-naslov, veljala bo za en nakup enega kraškega pobega.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval pri tem zbiranju kontaktov, vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko naročnikov na e-novice soorganizatorja.

Soglasje lahko kadar koli trajno ali začasno prekliče na sledeči način:

  • odjavo od prejemanja elektronskih sporočil soorganizatorja udeleženec uredi s klikom na "odjavno povezavo", ki bo sestavni del vsakega elektronskega sporočila soorganizatorja,
  • izbris iz baze podatkov organizatorja udeleženec uredi z zahtevo na info@tsmedia.si.

Udeleženec organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator in soorganizator se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator hrani podatke v svoji bazi izključno za namen nabiranja kontaktov in posredovanja le teh soorganizatorju. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Končne določbe

Organizator ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak pri zbiranju kontaktov.

Udeležencem sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si .

Organizator lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo zbiranja kontaktov, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

TSmedia, d.o.o.

IDEJE, KONCEPTI IN ZGODBE, Vojka Žgavec Clemenz s. p.

Ljubljana, 22.2.2018

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin