SiolNET. Novice Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ne grem z žerjava, dokler ne posije sonce"

1

termometer

 | Foto:
Gasilci, policisti, reševalci in mimoidoči so kar štiri ure trepetali, kaj se bo zgodilo z moškim, ki je v manjšem kraju na Hrvaškem splezal na žerjava in na 30 metrih višine izvajal razne vragolije.

Nek 38-letni moški se je v manjšem kraju blizu Duge Rese iz zaenkrat še neznanega razloga povzpel na 30 metrov visokega žerjava na nekem gradbišču in ni hotel dol. Kljub prepričevanju, naj skoči na gasilsko reševalno ponjavo, pozivom prijateljev in znancev, se »akrobat« ni pustil motiti. Ves čas je hodil po roki žerjava sem ter tja in delal razne vragolije ter vzklikal »Samo danes v vašem kraju Cirkus Colorado«. O tem, da bi sestopil na trdna tla, pa ni hotel slišati. Dejal je, da bo »ostal gor, dokler ne posije sonce«.

Zavrnil je tudi vabilo na pivo

Zahteval ni ničesar, zavrnil je tudi prijateljevo vabilo na pivo, le ves čas je ponavljal »Samo danes v vašem kraju Cirkus Colorado«, je povedal eden izmed prisotnih.

Splezal je dol in odšel na kavo Moškega je na žerjavu prva opazila soseda nekaj po peti uri. Takoj je poklicala policijo, ta pa je aktivirala vse reševalne sile. Moški je na žerjavu vztrajal do devetih. Nato je zahteval, da se vsi, vključno z novinarji, oddaljijo od žerjava. Naposled je splezal z žerjava in se mirno odpravil na kavo, še poročajo hrvaški mediji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin