SiolNET. Novice Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hollande tarča napada z moko

1

termometer

Predsedniški kandidat francoskih socialistov Francois Hollande je danes v okviru volilne kampanje v Parizu doživel neprijetno presenečenje.

Neka nezadovoljna ženska je vanj vrgla moko, ker naj bi jo socialisti v njenem domačem mestu Lille po njenem mnenju "ubijali".

Podpisovanje nadaljeval kljub temu, da je imel obraz prekrit z moko Incident se je zgodil ob predstavitvi poročila o krizi na francoskem trgu nepremičnin, kjer je nastopil tudi Hollande. Potem ko je zbrane nagovoril in nameraval podpisati zavezo, da se bo v primeru izvolitve posvetil temu problemu, se je govorniškemu odru približala 45-letna Claire Seguin in vanj zabrisala moko.

Hollande je podpisovanje sicer nadaljeval, čeprav je imel pol obraza, očala in del obleke pokrite z moko. Kot je dejal, med napadom "neodgovorne osebe" ni videl veliko.

Hollanda javnomnenjske ankete uvrščajo pred Sarkozyjem O razlogih za nezadovoljstvo Seguinove s socialisti, ki so na oblasti v Lillu, pa agencije ne poročajo.

Predsedniški kandidat francoskih socialistov lahko upa na uspeh na spomladanskih volitvah, saj ga javnomnenjske ankete uvrščajo pred sedanjim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin