Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 3. 2016,
13.23

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

služba zaposlitev Slovenska vojska

Petek, 4. 3. 2016, 13.23

6 let, 7 mesecev

Postanite poklicni vojak Slovenske vojske!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Slovenska vojska išče nove kandidate za poklicne vojake. Izkoristite priložnost in izziv ter preizkusite svoje sposobnosti.

Vsi mladi in drzni, ki želite prispevati k obrambi domovine, si želite dinamični poklic in ustrezate splošnim pogojem, izkoristite priložnost.

Izpolnjevati morate naslednje zahteve:

• ob vložitvi vloge za zaposlitev ne smete biti starejši od 25 let (vlogo lahko oddajo vsi kandidati in kandidatke, ki so se rodili leta 1991 ali pozneje), • imate opravljeno vsaj triletno poklicno šolo, • ste državljan ali državljanka Republike Slovenije in nimate dvojnega državljanstva, • ste telesno in duševno sposobni za poklicno opravljanje vojaške službe, • na dan zaposlitve ne boste član nobene politične stranke, • niste bili pravnomočno obsojeni zaradi kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, in niste bili obsojeni na več kot trimesečno nepogojno zaporno kazen za kakšno drugo kaznivo dejanje oziroma zoper vas ne teče kazenski postopek, • boste uspešno opravili preverjanje gibalnih sposobnosti, • da za vas ne obstaja varnostni zadržek.

Testiranja: Dobra telesna pripravljenost in redna telesna vadba sta zelo pomembni v življenju in delu pripadnikov Slovenske vojske, zato morajo kandidati najprej opraviti preverjanje gibalnih sposobnosti, v okviru selekcijskih postopkov pa morajo opraviti tudi predhodni preventivni zdravniški pregled.

Po podpisu pogodbe o zaposlitvi vas bodo napotili na temeljno vojaškostrokovno usposabljanje v Veščinski center v Vipavi.

Pridružili se boste kolektivu, ki šteje več kot sedem tisoč pripadnikov in pripadnic, ki ponosno služijo domovini doma ter na mirovnih operacijah in misijah v tujini.

Kandidati in kandidatke za zaposlitev v Slovenski vojski, ki bodo podpisali pogodbo o zaposlitvi za najmanj pet let, bodo po opravljenem temeljnem vojaškostrokovnem usposabljanju prejeli tudi denarno nagrado v višini ene povprečne bruto plače na zaposlenega v Sloveniji.

Ne spreglejte