Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 7. 2021,
7.12

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

razprodaje Windows 10 Windows 10 Pro Keysoff.com advertorial

Petek, 23. 7. 2021, 7.12

2 meseca, 2 tedna

Oglejte si ugodnosti na Keysoff.com!

Najboljše poletne razprodaje: Windows 10 PRO za 8,20 €

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Poletne počitnice so že tu, nove ponudbe za licence za Windows in Office na Keysoff.com pa tudi.

Windows | Foto:

Želite nadgraditi svoj osebni računalnik ali potrebujete programsko opremo za domačo pisarno, spletni študij ali delo na daljavo? Keysoff ponuja licence za operacijski sistem Windows in programsko opremo Office, pri nakupu zakonitih licenc pa lahko prihranite veliko denarja. Z neverjetno programsko opremo in s hitrim operacijskim sistemom lahko delate na daljavo, ne da bi se počutili oddaljene. S posebnimi ponudbami in paketi lahko kar najceneje pridete do Microsoftove programske opreme. Najboljše cene in neverjetni popusti se gibljejo od 45 % do 58 %, Windows 10 pa lahko dobite že za 8,20 €!

Na razprodaji na Keysoff.com dobite vse po neverjetnih cenah.

Posebne ponudbe brez kupona

40 % popusta na Windows s kuponom: BFS45

58 % popusta na druge izdelke s kuponom: BFS58

Posebna cena za računalniške pripomočke

Če naletite na težavo ali imate kakšno vprašanje, vam je 24 ur na dan vse dni v tednu na voljo služba za pomoč strankam, ki vam bo pomagala z besedami in dejanji. V zvezi s kakršnokoli težavo, na katero ste naleteli, lahko pošljete tudi e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Odlična podpora strankam, tudi prek videoklica

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč pred ali po naročilu? Vedno smo tu za vas. Pri Keysoff.com smo ponosni na odlično podporo strankam. Svoja vprašanja nam sporočite na service@keysoff.com ali prek videoklica na Keysoff.com in eden od naših prijaznih svetovalcev vam bo pomagal po svojih najboljših močeh.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte