SiolNET. Novice Črna kronika
4,72

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Znane so nove podrobnosti umora v Mariboru #video

4,72

termometer

Maribor je v šoku po tragediji, v kateri je 38-letnica dvignila roko nad sestro dvojčico in svojo mater. Mati je napad z nožem preživela, sestra je izkrvavela v pritličju bloka. Zakaj se je zgodil krvavi obračun: je v ozadju res spor o lastništvu? Se je ena od dvojčic po daljšem času na vratih stanovanja res pojavila šele pred kratkim? 

Video: Planet TV


Dan po družinski tragediji so na bloku izobesili črno zastavo. Čistilke, ki so še danes čistile stopnišče, od šoka niso mogle govoriti.

Drama se ni dogajala le v stanovanju v tretjem nadstropju, ampak po vsem stopnišču bloka. Po stopnicah je žrtvi umora pomagal sosed, a se je tik pred izhodom zgrudila. Sosed se je vrnil v stanovanje po krvavečo mater in uspelo mu jo je spraviti iz bloka. Zunaj je zagledal reševalce, a do žrtve niso več mogli. Skozi ta vrata so videli, da se je nad njo z nožem v roki sklanjala sestra dvojčica.

Žrtev umora je obležala v mlaki krvi, nam je pokazal. Večkrat je bila zabodena v predel prsi. Ranjeno mater so z rešilcem odpeljali v bolnišnico. Sosedje brez pojasnila vedno znova premlevajo tragedijo.

Kaj se je zgodilo v glavi 38-letnice, da je tako kruto vzela življenje svoji sestri dvojčici in napadla tudi mater, sosedom ni jasno. Družina naj ne bi bila nikoli prej problematična.

Kriminalisti o motivu dvojnega zločina še ne želijo govoriti, podrobnosti preiskave bodo razkrili v ponedeljek. Krvnici lastne sestre grozi do 30 let zapora.

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • JanezNovakov / 09.03.2018. ob 21:35 +5 0

  Zavajajoc naslov!

  +5 0
 • TTbow / 09.03.2018. ob 21:55 +4 0

  Cel portal siol je potrebno zapreti in nekoga novega dati na čelo, ker tole je pa že preveč. Nonstop zavajanje, članki od polpismenih "novinarjev". Resnično ste zadeli dno že.

  +4 0
delitve: 32
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin