Znane so nove podrobnosti umora v Mariboru #video

Maribor je v šoku po tragediji, v kateri je 38-letnica dvignila roko nad sestro dvojčico in svojo mater. Mati je napad z nožem preživela, sestra je izkrvavela v pritličju bloka. Zakaj se je zgodil krvavi obračun: je v ozadju res spor o lastništvu? Se je ena od dvojčic po daljšem času na vratih stanovanja res pojavila šele pred kratkim? 

Video: Planet TV


Dan po družinski tragediji so na bloku izobesili črno zastavo. Čistilke, ki so še danes čistile stopnišče, od šoka niso mogle govoriti.

Drama se ni dogajala le v stanovanju v tretjem nadstropju, ampak po vsem stopnišču bloka. Po stopnicah je žrtvi umora pomagal sosed, a se je tik pred izhodom zgrudila. Sosed se je vrnil v stanovanje po krvavečo mater in uspelo mu jo je spraviti iz bloka. Zunaj je zagledal reševalce, a do žrtve niso več mogli. Skozi ta vrata so videli, da se je nad njo z nožem v roki sklanjala sestra dvojčica.

Žrtev umora je obležala v mlaki krvi, nam je pokazal. Večkrat je bila zabodena v predel prsi. Ranjeno mater so z rešilcem odpeljali v bolnišnico. Sosedje brez pojasnila vedno znova premlevajo tragedijo.

Kaj se je zgodilo v glavi 38-letnice, da je tako kruto vzela življenje svoji sestri dvojčici in napadla tudi mater, sosedom ni jasno. Družina naj ne bi bila nikoli prej problematična.

Kriminalisti o motivu dvojnega zločina še ne želijo govoriti, podrobnosti preiskave bodo razkrili v ponedeljek. Krvnici lastne sestre grozi do 30 let zapora.

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • JanezNovakov / 09.03.2018. ob 21:35

    Zavajajoc naslov!

  • TTbow / 09.03.2018. ob 21:55

    Cel portal siol je potrebno zapreti in nekoga novega dati na čelo, ker tole je pa že preveč. Nonstop zavajanje, članki od polpismenih "novinarjev". Resnično ste zadeli dno že.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano