Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 11. 2020,
12.05

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

28

Natisni članek

avtocesta avtocesta Slovenska Bistrica policija vlom rop

Sreda, 25. 11. 2020, 12.05

3 leta, 5 mesecev

Vlomilci na begu, policija prosi za pomoč #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,54

28

Vlomilci v poslovni objekt v Slovenski Bistrici | Foto PU Maribor

Foto: PU Maribor

Trije neznanci so sredi noči vlomili v poslovni objekt v Slovenski Bistrici in pobegnili v smeri Murske Sobote. Med policijskim zasledovanjem se je njihov avtomobil prevrnil na streho, vlomilci pa so zbežali. Policija jih še išče.

Trije neznani storilci so ponoči okoli 1.45 vlomili v poslovni objekt v Slovenski Bistrici. Z dejanjem so povzročili za od 40 tisoč do 50 tisoč evrov materialne škode. S kraja so pobegnili z osebnim avtomobilom znamke Audi A4 avstrijskega registrskega območja, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Vlomilci v poslovni objekt v Slovenski Bistrici | Foto: PU Maribor Foto: PU Maribor Policisti so vozilo zaznali na avtocesti A1, ko je vozilo v smeri Murske Sobote. Poskušali so ga dohiteti, a jim to ni uspelo, ker je voznik vozil s hitrostjo več kot 200 kilometrov na uro. Voznik je avtocesto zapustil na izvozu Sveta Trojica. Pred naseljem Gočova je zapeljal s ceste, nato se je vozilo prevrnilo na streho. Potniki so s kraja zbežali.

Policija je sporočila opis vlomilcev.
- Prva oseba je bila oblečena v spodnji del trenirke črne barve in belo bundo s kapuco s podolgovato črno črto po kapuci, rokavi bunde so črne barve do komolcev, prek ramen je bunda črne barve, preostali deli so bele barve. Bila je obuta v športne copate črno-bele barve neznane znamke. Na glavi je imela kapo sive ali črne barve.
- Druga oseba je imela sivo kapo, bundo s kapuco črne barve z belim znakom v predelu trebuha, spodnji del trenirke črne barve z napisom bele barve na zgornjem delu v predelu stegna. Obuta je bila v črne športne copate z belimi podplati, nosila je črne rokavice in modro ali vijoličasto prevleko prek ust in nosu.
- Tretja oseba je nosila črno bundo s kapuco in sive rokavice, oblečena je imela siv pulover in spodnji del trenirke sive barve, preko ust in nosu je imel modro prevleko, obut je bil v bele športne copate.

Vlomilci v poslovni objekt v Slovenski Bistrici | Foto: PU Maribor Foto: PU Maribor Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o tem dejanju ali pa bi kje opazili osebe, ki ustrezajo opisu, ali osebe, ki bi bile poškodovane oziroma bi imele oblačila umazana od posledic prometne nesreče, zemlje ali trave, da o tem takoj obvestijo policijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije.

Ne spreglejte