Hudo poškodovani pešec v bolnišnici umrl

Žrtev hude prometne nesreče, ki se je zgodaj zjutraj zgodila na cesti Hlebce–Lesce, je popoldne izgubila bitko za življenje. Poškodovani pešec je umrl v bolnišnici.

Foto: STA

Na cesti Hlebce–Lesce se je okoli 5.30 zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec. Pešec je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe, odpeljali so ga v bolnišnico, so sporočili gorenjski policisti. Cesta je bila zaradi nesreče tri ure zaprta.

Okoliščine nesreče kažejo, da je voznik v pešca trčil na svojem voznem pasu, ko se je peljal v smeri Lesc. Pešec je bil oblečen v  temna oblačila. O nesreči in odgovornosti zanjo gorenjski prometni policisti še vodijo postopek, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Pešec je letošnja druga smrtna žrtev na gorenjskih cestah. Januarja je v Bohinju umrl voznik avtomobila. V prvih dveh mesecih lanskega leta sta prav tako umrla dva udeleženca.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Titus / 14.02.2018. ob 12:04

    Moje sožalje njegovi družini in staršem. Hudo je, če nesrečno osebo poznaš. Ja, poznal sem mladeniča, iz iste vasi, skoraj soseda. Preveč je takih nesreč, kjer nastradajo pešci. Žal so za take nesreče krivi tudi policisti, ker ne opozarjajo in kaznujejo neoznačenih oz. vidnih pešcev. Tudi sam sem naletel na take "nevidne" pešce, ampak se je srečno izšlo, močno upam, da vedno. PEŠCI, POSTANITE VIDNI...

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano