TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 3. 2015,
11.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Bar vodja

Ponedeljek, 9. 3. 2015, 11.40

8 let

Novi vodja je Črt. Kako bodo barovci sprejeli njegovo avtoriteto?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Barovci so na jutranjem sestanku izbrali novega vodjo ekipe, ki je v trenutku po tem, ko mu je bila določena vloga, vajeti trdno vzel v svoje roke.

Vsak ponedeljek barovci glasujejo o tem, kdo bo novi vodja. Denis jim je v začetku jutranjega sestanka naročil, naj poleg izbire nove vodje sestavijo tudi načrt promocije bara in mu predstavijo svoje ideje, kako bi v 11. nadstropje Nebotičnika privabili kar največje število obiskovalcev.

Pobudo pri izbiri vodje je prevzela Sanja, ki je takoj predlagala, da bi moral to postati 33-letni ekonomist, Črt, ki bo znal bar s svojimi izkušnjami do konca tedna popeljati iz rdečih številk. Črt odločno prevzel vlogo vodje Barovci so se, preden bi sploh nadaljevali razpravo o tem, kdo bi bil najbolj primeren za vodjo, odločili, da se bodo zanj odločili neposredno z glasovanjem. Pri tem se je izkazalo, da se je večji del tekmovalcev strinjal z idejo, da vodja postane Črt, medtem ko se je manjši del zavzel, da bi to vlogo prevzel t. i. kralj čistoče Emi.

Črt je svojo novo vlogo prevzel z veliko gorečnostjo, saj je v trenutku odločno prevzel vajeti od Reneja in začel voditi sestanek, kjer so barovci razpravljali o tem, kako bi na zabave, ki jih nameravajo pripraviti v novem tednu, privabili kar največ obiskovalcev. Se bodo do konca tedna rešili iz rdečih številk? V uvodu sestanka je menedžer Denis barovce sicer pohvalil in izrazil svoje zadovoljstvo z žurom ob odprtju, a jih opomnil, da so vse do zdaj ustvarjali minus, ki ga bo treba z novim in svežim pristopom k promociji in kreativi pokriti.

Glede na to, kaj je Črt povedal v svojem uvodnem intervjuju pred vstopom v resničnosti šov Bar, lahko pričakujemo teden, ko so bodo še močno kresale strasti. Črt namreč s svojim nastopom daje vedeti, da bo zaradi svojih bogatih izkušenj do sotekmovalcev v vlogi vodje zelo strog.

Kako bo njegovo avtoriteto prenašal Emi, ki je v preteklem tednu večkrat uspešno usmerjal vodjo Reneja v skladu s svojimi željami, bo pokazal čas, že v sredo pa bodo morali barovci določiti nekoga, ki bo nato v soboto sedel na prvi vroči stol.

Ne spreglejte