SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Miloš zapustil resničnostni šov: med delom bi skoraj zapele pesti (video)

3

termometer

Napetost, ki se je med barovci stopnjevala že več dni in prvi vrhunec doživela, ko je Miloš sredi noči s težkimi besedami napadel Suzano, je danes ponoči doživela drugi vrhunec.

Med delom v baru so med Milošem in skupino obiskovalcev skoraj zapele pesti, vročo kri pa so morali pomagati miriti prav vsi prisotni. Skupina obiskovalcev bara je namreč od Miloša pričakovala, da se bo Suzani opravičil za napad in žalitve, ki jih je izrekel večer pred tem, njemu pa so ob tem popustili živci.

Začelo se je prerivanje, ki sta ga poskušala krotiti tudi Rene in Emi, potencialno nevarno situacijo pa je presekal varnostnik, ki je vroče glave pospremil iz bara.

Miloš zapustil bar, stiska se v objemu dekleta Dogodek je bil za Miloša očitno dovolj velika kaplja čez rob, da se je odločil zapustiti bar in se še v istem trenutku vrniti v objem k svoji ljubezni, medtem ko je vse svoje stvari pustil v stanovanju.

Kako se je stopnjevala napetost in kakšen je bil končni razplet med vsemi vpletenimi, si lahko danes ob 21. uri ogledate v oddaji Bar na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin