TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 5. 2010,
15.22

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 17. 5. 2010, 15.22

3 leta, 9 mesecev

Izdelki za nego telesa Anesi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

V podjetju LINEA KOZMETIKA se ukvarjamo s prodajo profesionalnih kozmetičnih izdelkov.

Pri nas lahko dobite negovalne izdelke za obraz in telo, vse za depilacijo, opremo in potrošni material za salone. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani , posebno pa vas želimo opozoriti na izredno zanimivo predvsem pa učinkovito linijo izdelkov ANESI, ki ponuja kreme, maske, olja, koncentrate in fanga proti celulitu, za zmanjšanje obsega, za oblikovanje telesa ter čvrsto kožo. Privoščite si razvajanje telesa in duha. Odkrijete nove načine za nego vašega telesa, s katerimi boste dosegli preoblikovanje, odpravili celulit, pridobili na tonusu, kožo pa zmehčali, navlažili in nahranili. Obiščite kozmetični salon ali wellness center in se prepustite veščim rokam, ki bodo s pomočjo široke palete posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, osnovanih na rastlinskih učinkovinah, proizvedenih z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, dosegli optimalne rezultate, to je lepoto telesa in zadoščenje čutov.

Presenečenje nudi Haute Performance, inovativni koncept za profesionalno nego telesa treh terapevtskih linij, ki se lahko kombinirajo in ustvarijo prav vam prilagojene lepotilne programe. Te tri edinstvene linije (drenažno-shujševalna, redukcijsko-celulitna in učvrstitveno-oblikovalna) ponujajo tako raznoliko strukturo in občutek kože ter tako različne načine uporabe, da bo vsak posamezni tretma z njimi predstavljal edinstveno izkušnjo. Predstavljajo spoj tradicionalnih terapij kot so oligoterapija, fitoterapija, talasoterapija itd.; v njih je velika koncentracija rastlinskih izvlečkov in najnaprednejših mešanic, s katerimi se dosežejo posebni rezultati, pri čemer se upošteva potrebe klienta.

Toplotna terapija s parafangom vas popelje v svet užitkov in dobrega počutja. Blato iz francoske Bretanije je zelo primerno za shujševalne kure, oblikovanje in čvrstost kože. Poleg tega je zelo enostavno za uporabo, saj se odstrani brez prhanja.

Termalna moč tradicionalnega fanga skupaj z minerali in elementi v sledeh aktivira vensko in limfno cirkulacijo, stimulira vezna tkiva in deluje proticelulitno. Pomaga pri oteklinah, absorbira strupe in globoko čisti organizem.

Krioterapija je nega s hladnimi ovoji, ki daje hitre rezultate, vidne predvsem v povečani čvrstosti kože in zmanjšanju obsega telesa in se lahko kombinira z ostalimi tretmaji za telo.

Globalna moč in lepota vaših prsi je lahko rezultat posebne nege. Za celovito obravnavo prsi je ANESI ustvaril poseben postopek, ki je priročen za kozmetičarko in prijeten za vas, koža bo regenerirana in elastična, vezno tkivo pa čvrsto.

Zaradi slabe cirkulacije in zastajanja tekočin postanejo naše noge utrujene, toda z negovalnimi postopki pospešimo mikrocirkulacijo, zmanjšujemo kopičenje maščobnih celic, pospešujemo drenažo, poleg tega pa zagotavljamo takojšnjo sprostitev in osvežitev. Občutek dobrega počutja je dolgotrajen.

Ne spreglejte