Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 11. 2020,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Petrol

Natisni članek

sončna elektrarna toplotne črpalke Petrol advertorial

Torek, 3. 11. 2020, 8.01

2 meseca, 1 teden

Vrhunske energetske rešitve za vaš dom

Vsebino omogoča Petrol

Vaš dom si zasluži najboljše rešitve, s katerimi bo bivanje v njem bolj udobno in brezskrbno. Še pred zimo lahko namreč poskrbite za prihranek pri ogrevanju in električni energiji..

Petrol | Foto:

Ko razmišljamo o ogrevanju doma in sanitarne vode, se danes najpogosteje spoprijemamo z dilemo: kako poiskati pravi način, ki bo tako prijazen do okolja kot tudi do naših financ.

Predstavljamo vam dve rešitvi, ki prepričata iz več razlogov: sta prijazni do okolja, sta enostavni za uporabo in vzdrževanje ter ne nazadnje – poskrbita za prihranke. Govorimo o toplotni črpalki in sončni elektrarni. Lahko se odločite za eno ali drugo, lahko pa tvorita odličen duo.    

Toplotna črpalka

Toplotne črpalke vam zagotavljajo prijazen način ogrevanja prostorov, lahko pa izberemo takšne, ki bodo poskrbele tudi za toplo vodo.

Petrol | Foto:

Delujejo zelo enostavno, saj izkoriščajo toplote iz okolice, ki jo pretvorijo v energijo, ki je potrebna za ogrevanje doma ali sanitarne vode.

Omogočajo varčnejši in okolju prijaznejši način ogrevanja, saj za delovanje uporabljajo obnovljive vire energije, kot so zrak, zemlja in voda. Toplotne črpalke so enostavne za upravljanje in uporabo, delujejo tiho in ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Imajo pa še eno izredno praktično prednost: ne zahtevajo energenta, ki bi ga bilo treba skladiščiti, zato prihranite tudi veliko prostora.

Pričakujete pa lahko približno tudi do 60 odstotkov prihranka v primerjavi z starim, dotrajanim ogrevalnim sistemom.

Petrol | Foto: S Petrolom do vrhunske rešitve na ključ

Pri Petrolu vam bodo nakup in izbiro toplotne črpalke olajšali z brezplačnim energetskim svetovanjem in strokovno ponudbo rešitev za vaš dom, ki so popolnoma prilagojene vašim željam in potrebam. Poleg tega vam zagotavljajo tudi dostavo, montažo, vzdrževanje, ugodno financiranje (brez pologa in obresti do 5 let), s katerim pridobite tudi zavarovanje.

In kar je za marsikoga izjemno pomembno, za vas bodo izkušeni svetovalci poskrbeli za pripravo dokumentacije za pridobitev nepovratnih sredstev  Eko sklada. Z  Energetskim centrom in izkušeno ekipo strokovnjakov lahko zagotovo na enem mestu dobite prav vse, kar je potrebno, da se boste pozimi greli udobneje in ceneje.

Za vgradnjo okolju prijazne ogrevalne toplotne črpalke zrak/voda, na primer, lahko za novogradnjo pridobite subvencijo Eko sklada v višini 20 odstotkov vrednosti naložbe oziroma največ 1000 evrov. Tisti, ki boste s toplotno črpalko zamenjali kurilno napravo, pa lahko pridobite nepovratna sredstva v višini od 40 do 50 odstotkov vrednosti naložbe oziroma največ 2500 evrov.

Poceni elektrika za kupce energetskih rešitev

Pri Petrolu vam vse energetske rešitve ponujamo pod eno streho. Pri nakupu toplotne črpalke vam za 1 leto ponujajo tudi nižjo ceno električne energije. Ko se akcijska cena elektrike izteče, pa za do denarnice prijazen račun poskrbite z unovčenjem zbranih Zlatih točk - te dobite za vsako položnico elektrike!

Preverite ugodno ponudbo ogrevalnih toplotnih črpalk pri Petrolu. Pošljite povpraševanje in preživite udobneje in predvsem bolj varčno in do okolja bolj prijazno

Sončna elektrarna

S sočno elektrarno boste dobili okolju prijazen vir energije, ki za svoje delovanje izkorišča energijo sonca, ki je neskončen vir, ki ga sončna elektrarna pretvarja v električno energijo. Ne samo za ogrevanje, s sončno elektrarno boste pridobili čisto vaš vir električne energije, ki jo boste uporabili za vse električne naprave doma, tudi za vaš avtomobil.

Petrol | Foto:

Sončne elektrarne so eden najbolj čistih in okolju prijaznih načinov pridobivanja električne energije.

Naložba nakupa sončne elektrarne se v času njene predvidene življenjske dobe, ki znaša 30 let, predvidoma povrne, saj vam omogoča prihranke v višini več deset tisoč evrov.

Poleg tega lahko z nakupom sončne elektrarne pridobite  nepovratna sredstva Eko sklada.

Petrol | Foto: S Petrolom do vrhunske sončne elektrarne

S Petrolom ste lahko brez skrbi, saj bodo za vas uredili vse potrebno - od svetovanja do priklopa.

Pri nakupu okolju prijazne sončne elektrarne imate pri Petrolu na voljo ugodno Petrolovo financiranje, v času trajanja financiranja pa še zavarovanje, nadzor nad delovanjem sistema prek centra upravljanja Petrol in  vzdrževanje.

Petrol projekt izvede na ključ, uredijo pa tudi vso dokumentacijo. Do sončne elektrarne lahko vas loči samo pet korakov: 

1. Informativna ponudba, ogled in izmera objekta

2. Podpis dokumentov za Petrol financiranje in subvencije Eko sklada

3. Končna ponudba, podpis pogodbe in za nakup sončne elektrarne

4. Ureditev potrebne dokumentacije elektro distribucije

5. Namestitev, prevzem in zagon sončne elektrarne.

Preverite njihovo ponudbo in pošljite povpraševanje.

Petrol | Foto:

Ste za popolno kombinacijo?

Sončna elektrarna in toplotna črpalka tvorita popolni tandem. Medtem ko bo sončna elektrarna poskrbela, da boste dobili svoj lastni vir električne energije, boste s toplotno črpalko zagotovili ogrevanje, ohlajevanje doma in sanitarno vodo.

 

Ne spreglejte