SiolNET. Dom Prenova in gradnja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Večnamenska laserska libela visoke natančnosti

Oglasno sporočilo

Inovativno orodje poskrbi, da so vse vrste popravil in del veliko natančnejše in lažje.

Net Sales

Spadate v skupino ljudi, ki obožujejo delo pri majhnih hišnih projektih? Če je vaš odgovor pritrdilen, zagotovo veste, da sta izbira in kakovost orodja, s katerim delate, zelo pomembna za uspešen projekt. S pravim orodjem vsako delo postane užitek. Namesto da si nenehno izposojate orodje od prijateljev in sosedov, preprosto dobite svoje. Začnite z večnamensko lasersko libelo, ki vam bo pomagala dokončati več opravkov hkrati. Je praktična in kompaktna. Prihrani čas in prostor. Predstavlja zamenjavo za štiri različne vrste orodij.

Če boste ostali z nami do konca, boste izvedeli, kaj naredi to revolucionarno libelo edinstveno in kakšno presenečenje smo za vas pripravili. Zato berite naprej, saj vas čaka nekaj resnično navdušujočega!

Orodje, brez katerega ne more živeti noben mojster

Na področju merilnih orodij je svoje mesto zasedla tudi edinstvena libela 3D LaserPRO. Veliko priljubljenost je pridobila zaradi svoje visoke natančnosti in kakovosti, odlikujeta pa jo tudi preprostost in učinkovitost.

Zasnovana je po najnovejši tehnologiji ter primerna za večkratne meritve in ravnanje, kar močno olajša izvajanje različnih del in obrti doma ali v službi.

Vključuje meter dolžine 250 centimetrov, standardno metrično ravnilo, tri komore z izravnalno tekočino in domiselno lasersko svetlobo, ki jo boste oboževali.

Pretočne komore so razporejene navpično, vodoravno in pod kotom 45 stopinj. Z njimi se lahko z veliko natančnostjo izravnajo vse vrste površin. Tudi lasersko svetlobo lahko nastavite na tri različne načine, in sicer vodoravno, navpično in navzkrižno. Omogoča poravnavo želene površine tudi na dolgih razdaljah. Zahvaljujoč laserski svetlobi lahko libelo uporabite tudi v prostorih s slabo vidljivostjo, saj vam omogoča, da natančno odčitate mere.

Net Sales

Olajša vse vrste popravil in dela

Zaradi svoje praktičnosti ter preproste in široke uporabe je 3D LaserPRO izjemno priljubljen pri amaterjih, ki želijo biti sami svoji mojstri. Olajša namestitev slik na steno, pritrditev polic, omar, zamenjavo razpokanih ploščic, pa tudi druge vrste popravil in opravil.

Na našem in tudi na svetovnem trgu imajo lasersko libelo 3D LaserPRO najpogosteje zidarji, profesionalni gradbeni delavci, pa tudi keramičarji oz. mojstri ploščic. Najbolj cenijo njeno izravnalno natančnost. Tudi zaradi težkih delovnih razmer na gradbiščih izstopa njena trajnost, saj je narejena po najvišjih svetovnih standardih. Material je zelo trden ter odporen proti lomljenju, udarcem in padcem.

Poleg gradbenih delavcev jo lahko uporabljajo parketarji, vodovodarji in drugi obrtniki, katerih delovna mesta zahtevajo natančne ukrepe.

3D LaserPRO je sodelavec, ki vas pri niveliranju ne bo nikoli pustil na cedilu ali dovolil, da naredite kakršnokoli napako. Ta večnamenska libela ne dopušča niti najmanjšega odstopanja.

Laserska libela pa ne poskrbi le za neverjetno izravnavo, ampak ponuja veliko več. Zahvaljujoč temu majhnemu ročnemu instrumentu se ne bo nikoli več zgodilo, da bi bili na koncu razočarani zaradi nenatančnih meritev in nastavitev. Prav tako vam ne bo treba početi vsega znova. Z libelo 3D LaserPRO bodo niveliranja in meritve vedno do milimetra natančni, vi pa boste brez napake poskrbeli za popravila in projekte kot pravi profesionalci.

Če se odločite za nakup večnamenske laserske libele, vedite, da ne boste naredili napake. Predstavlja namreč idealno razmerje med kakovostjo in ceno.

Net Sales

Posebno presenečenje za vse amaterje in mojstre

Laserska večnamenska libela 3D LaserPRO je veliko več kot navadna libela. Tega edinstvenega orodja vrhunske izdelave in kakovosti ne najdete v lokalnih ali celo specializiranih trgovinah. Libela je na voljo izključno na uradni spletni strani proizvajalca.

Zdaj prihaja presenečenje, ki smo vam ga obljubili in na katero ste čakali do samega konca. V pogovoru z distributerjem smo lahko našim bralcem zagotovili neverjetnih 50 odstotkov popusta pri nakupu večnamenske laserske libele.

Da tukaj ne bi bilo konec presenečenj, vas obveščamo tudi, da z nakupom laserske libele 3D LaserPRO prejmete 44-dnevno garancijo na vračilo denarja.

OPOMBA: Zaradi široke palete zmogljivosti in številnih prednosti je povpraševanje po laserski libeli 3D LaserPRO veliko in zaloge so skoraj pošle. Zato pohitite, izkoristite to edinstveno priložnost, ki se vam ponuja, in zgrabite večnamensko lasersko libelo, preden se zaloge izpraznijo.

Kliknite in naročite libelo 3D LaserPROvisoke natančnosti ter opravite vse vrste popravil hitreje, lažje in natančneje!

Naročnik oglasnega sporočila je Ne Sales Ltd.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin