Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 11. 2020,
7.52

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Dom24

Natisni članek

Black Friday pohištvo Dom24 advertorial

Petek, 13. 11. 2020, 7.52

2 meseca, 1 teden

Super Black Friday tudi za nakup pohištva: do 50 odstotkov ceneje!

Vsebino omogoča Dom24

Izkoristite izjemno ponudbo ob akciji Black Friday, ki je letos prišla bolj zgodaj: opremite svoj dom s kakovostnim pohištvom po izjemno nizki ceni. Akcija se začne že danes!

dom24 | Foto:

Sanjate o manjši ali večji preobrazbi svojega doma? Ste ravno v fazi nakupa stanovanja ali selitve? To je priložnost, ki je ne smete spustiti iz rok: kupite novo pohištvo na spletni strani Dom24, in to po neverjetni Black Friday akciji.

Vrhunski dizajn po dostopni ceni

Dom24 ponuja pa celotno paleto pohištva za prav vse prostore v stanovanju, od kuhinje in jedilnice do dnevne sobe, spalnice, otroške sobe do kopalnice. Njihova virtualna hala je odlično založena s kakovostnim pohištvom evropske izdelave, ki je na voljo po ugodnih cenah in celo z možnostjo plačila na obroke. Smo si prislužili vašo pozornost? Prav, potem pa lepo vabljeni na oddelek z garderobnimi omarami. Ne boste razočarani.

Akcija Black Friday: do 50 odstotkov ceneje

Preverite ponudbo izbranih izdelkov z do 50 % popusta. V posebni Black Friday akciji pa lahko s kodo BLACK10 neznižane izdelke kupujete še z dodatnim 10-odstotnim popustom.

Da bo nakup še nekoliko bolj preprost, pa vam Dom24 omogoča tudi nakupovanje na 24 obrokov. Za kupljene izdelke vam omogočajo tudi brezplačen prevoz do vašega naslova.

Prenova vaših prostorov je končno uresničljiva!

Top izdelki na Dom24:

SPALNICE 

KOPALNICE

Spletni trgovec na vaši strani

Ekipa Dom24 se zaveda, da je v trenutnih razmerah nakupovanje pohištva za marsikoga oteženo. Nepotrebno izpostavljanje tveganju lahko nadomesti splet, a številni še vedno prisegajo na ogled v živo in posvet s prodajalcem.

Pri Dom24 so vsem, ki imajo pred nakupom kakršnakoli vprašanja ali potrebujejo nasvet, z veseljem na voljo. Navežite stik z njimi in se prepričajte sami – s svojimi izkušnjami vas bodo zagotovo usmerili na pravo pot.
Preverite ponudbo izbranih izdelkov z do 50 % popusta. V posebni Black Friday akciji pa lahko s kodo BLACK10 neznižane izdelke kupujete še z dodatnim 10-odstotnim popustom.
Ne spreglejte