Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 5. 2023,
11.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

akcija ugodnosti advertorial Keysoff.com programska oprema Microsoft Office 365

Petek, 5. 5. 2023, 11.01

2 meseca, 1 teden

Pridobite doživljenjsko licenco za Microsoft Office 2021 za samo 26,25 € na Keysoffu

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Aplikacije Microsoft Office uporabljajo podjetja, šole in posamezniki po vsem svetu in pogosto veljajo za samoumevne aplikacije za produktivnost. Te aplikacije so že dolgo standard za produktivnost v domači pisarni, a v naprave niso vedno vključene in samostojni dostop lahko stane več, kot si mislite. Če želite prihraniti denar in se odločite za naročnino na Microsoft 365, bodo skupni stroški v enem letu visoki. Zdaj lahko v majski razprodaji Keysoffa celoten paket Microsoft Office 2021 dobite za samo 26,25 €. Če imate doma več računalnikov, na katere želite namestiti Office 2021, lahko izbirate med različnimi kombinacijami. Najnižja cena na enoto je na primer v kombinaciji petih osebnih računalnikov, kjer Office 2021 stane le 13,85 € evrov na računalnik.

Keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

Popusti na Microsoft Office. Dobite ga že za 13,85 €/računalnik 

Windows 11 ima novo funkcijo galerijskega načina. Ta funkcija uporablja umetno inteligenco in se imenuje Smart Snap. Uporabniki si lahko zapomnijo svoje najljubše postavitve ikon in jih z enim klikom obnovijo. Trenutno lahko uporabniki sistema Windows 10 Pro izkoristijo brezplačno nadgradnjo na Windows 11 Pro. Microsoft razvija sistem Windows 12, ki bo predvidoma izšel leta 2024. Sistem licenciranja bo tako kot pri Windows 11 podedovan od Windows 10, tako da bodo uporabniki sistem še vedno lahko nadgradili brezplačno brez nakupa dodatnih licenc. 

Kupite operacijski sistem Windows po nepremagljivih cenah 

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62) 

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50) 

Računalniška orodja (brez kode za popust) 

Keysoff zagotavlja, da so licence stoodstotno pristne, zato vam ni treba skrbeti glede varnostnih težave. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, niso omejene z naročnino, zato so licence Keysoff doživljenjske in vam zagotavljajo neomejen dostop: operacijski sistem se bo posodabljal in bo podprt vso svojo življenjsko dobo. Če imate med namestitvijo in uporabo kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnete na Keysoffovo tehnično podporo, ki deluje 24 ur na dan. Keysoff zagotavlja doživljenjske poprodajne storitve, kar pomeni, da se lahko v primeru kakršnihkoli vprašanj pri uporabi te programske opreme obrnete na Keysoff. Zdaj imate odlično priložnost, da s to posebno ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika. 
Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve 

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte