Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 9. 2020,
10.53

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

mobilni telefon PR članek

Petek, 11. 9. 2020, 10.53

3 leta, 7 mesecev

Poceni ojačevalnik mobilnih telefonov

Oglasno sporočilo
Flamingo Net Sales

 Poceni ojačevalnik mobilnih telefonov izboljša kakovost zvoka, premaga trikrat dražjo konkurenco.

Pred kratkim se je na našem trgu pojavil edinstven ojačevalnik mobilnih telefonov X-Tum, ki s svojim praktičnim dizajnom in funkcionalnostjo konkurira veliko dražji konkurenci. Na primerjalnem testu je premagal celo trikrat dražji zvočnik. Kako je to mogoče, lahko izveste v nadaljevanju..

Večina uporabnikov pametnih telefonov se zaveda, da njihove naprave niso primarno namenjene predvajanju glasbe. Da, zvočnik sicer obstaja, vendar kakovost zvoka, ki izhaja iz njega, ni najboljša.

Flamingo Net Sales | Foto:

Toda zdaj obstaja način, kako lahko bistveno izboljšate kakovost zvoka na mobilnem telefonu. X-Tum je majhen in preprost ojačevalnik, ki nekajkrat poveča kakovost in glasnost zvoka na vašem mobilnem telefonu.

Ta revolucionarni ojačevalnik bo vaš mobilni telefon spremenil v vrhunski zvočnik in vam omogočil, da uživate v vrhunski glasbi kadar koli in kjer koli, ne da bi za drage zvočnike porabili kup denarja.

Kako je mogoče, da poceni ojačevalnik zamenja drage zvočnike?

Flamingo Net Sales | Foto:

Skupina mladih strokovnjakov, ki je želela ustvariti preprosto držalo za mobilni telefon, je prišla na idejo, da bi vanj vgradila inovativni ojačevalnik, namenjen povečanju glasnosti in izboljšanju kakovosti zvoka.

Njihov patent je hitro presegel pričakovane številke in je v primerjavi z dražjimi zvočniki postal absolutni zmagovalec. Glavni razlog je, da deluje brez električne energije ali kakršnega koli polnjenja in baterij. Prav tako ne potrebuje povezave Bluetooth kot običajni zvočniki.

Praktični pripomoček X-Tum je dokaz, da lahko tudi manj znani izdelki konkurirajo dragim blagovnim znamkam ali jih celo presežejo, in to z veliko manj vloženega denarja.

Zakaj je ojačevalnik X-Tum tako priljubljen?

Flamingo Net Sales | Foto:

Tukaj so štirje ključni, vendar ne edini razlogi, zakaj je ta vrhunski ojačevalnik tako zelo priljubljen:

  • Poveča glasnost
  • Izboljša kakovost zvoka
  • Ne potrebuje povezave Bluetooth
  • Polnjenje ni potrebno

Ojačevalnik X-Tum je izjemno enostaven za uporabo. Svoj mobilni telefon preprosto namestite v odprtino na ojačevalniku in poskrbite, da bo zvočnik mobilnega telefona postavljen na spodnji strani. Nato predvajajte glasbo in uživajte kadar koli in kjer koli.

Katere so ostale lastnosti pametnega ojačevalnika za mobilni telefon?

Poleg tega, da lahko X-Tum uporabljate kot ojačevalnik zvoka, ima tudi zelo uporabno funkcijo držala za mobilni telefon, ki omogoča:

  • Gledanje filmov in videoposnetkov brez uporabe rok
  • Pogovor po mobitelu brez uporabe rok
  • Prileganje mobilnim telefonom standardne velikosti
  • Vodoravno in navpično držanje

Izkušnje zadovoljnih uporabnikov

Flamingo Net Sales | Foto:

"Uporabljam ga vsak dan med gledanjem videoposnetkov po internetu, in ker služi tudi kot držalo, mi sploh ni treba uporabljati rok, zato lahko med gledanjem v miru grizljam." - Marko

"Sin mi je kupil ta ojačevalnik zvoka za mobilni telefon. Zdaj brez težav poslušam radio in novice na svojem mobilnem telefonu, ne da bi vklopil slušni aparat."- Damir

Koliko denarja je treba odšteti za nakup tega ojačevalca za mobilni telefon?

Za razliko od precenjenih zvočnikov in ojačevalcev različnih blagovnih znamk, za katere morate odšteti tono denarja, je ojačevalnik X-Tum lahko vaš po 3-krat nižji ceni.

Zato nakup tega pripomočka ne bo oklestil vašega proračuna. V to se lahko prepričate na uradni spletni strani te ne tako znane, a izjemno kakovostne znamke ojačevalnika mobilnega telefona.

Za primerjavo: nekateri zvočniki za mobilni telefon uglednih blagovnih znamk imajo cenovni razpon od 70 do 200 evrov.

Ali je vredno kupiti X-Tum?

Brez dvoma! Ojačevalnik X-Tum je vse, kar potrebujete za svoj mobilni telefon. Je izredno funkcionalen, praktična oblika pa omogoča uporabo, kjer koli se nahajate.

Predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Kakovost zvoka, ki ga zagotavlja, pa upraviči vsak vložen evro.

Zdaj imate možnost, da ojačevalnik dobite po še nižji ceni!

Flamingo Net Sales | Foto:

Genialni gadget za mobitel X-Tum, ki izkušnjo poslušanja glasbe dvigne na višjo raven, je lahko samo danes tvoj po 50 % nižji ceni od obstoječe. Preprosto klikni na spodnjo povezavo in preusmerila te bo na uradno spletno stran trgovine FlamingoShop, na kateri je bralcem portala siol.net na voljo ta neverjeten popust.

Ne veste za FlamingoShop? To je edinstvena trgovina, v kateri so kupci vedno na prvem mestu. Zato želi spremeniti način online nakupovanja in omogočiti dostopnost vsem.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. Pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki nam olajšajo vsakdan in naše življenje bolj izpopolnijo.

Eden izmed izdelkov iz bogate ponudbe trgovine FlamingoShop, ki bo resnično olajšal in popestril vaš vsakdan, je vsekakor X-Tum.

Kliknite tukaj in naročite ojačevalnik X-Tum za pametni telefon po 50-% nižji ceni!

OPOMBA – Znižanje je časovno omejeno in velja do polnoči oziroma do izteka zaloge. Zato pohitite, saj zaloge kopnijo z veliko hitrostjo.

Brashy - najljubši pripomoček lepotnih blogerk!

Ta edinstven čopič, s katerim boš izboljšala svojo lepotno rutino, je lahko tvoj po 50-% nižji ceni od trenutne, saj se je FlamingoShop odločil navdušiti vse bralce portala siol.net.

Klikni tukaj in zgrabi krtačko Brashy, s katero bo tvoj obraz sijoče čist po znižani ceni!

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales.

Ne spreglejte