SiolNET. Digisvet Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Palm objavil posodobitev OS webOS 1.4

3

termometer

Palm je objavil posodobitev operacijskega sistema za pametne telefone webOS 1.4. Izboljšana je funkcija za snemanje video posnetkov.

Pametna telefona Pre in Pixi sta dobila uporabniški vmesnik za snemanje in urejanje video posnetkov, ki močno spominja na uporabniški vmesnik priljubljenega Applovega pametnega telefona iPhone. Uporabniki lahko nato video posnetke objavijo na spletnih storitvah, kot so Multimedia Messaging, YouTube in Facebook ali pa ga enostavno pošljejo po e-pošti. V posodobitev je vključena podpora za Flash 10.1, tako da sta Pre in Pixi prva mobilna telefona, ki omogočata predvajanje flash vsebin, kot so video posnetki in igre, v okviru spletnega brskalnika.

Med drugimi novostmi so tudi LED opozorila, ko je telefon v stanju mirovanja, razvrščanje e-pisem po različnih kriterijih in izboljšana integracija med glasovnimi in tekstualnimi komunikacijskimi funkcijami. Posodobitev je na voljo za naročnike mobilnih operaterjev Sprint, Movistar in O2, ostali uporabniki pa bodo morali še malo počakati.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin