Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 1. 2012,
12.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 26. 1. 2012, 12.39

6 let, 6 mesecev

Mobilni aplikaciji Planet Siol.net zdaj tudi s TV-sporedi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nova različica mobilnih aplikacij za pregledovanje portala Planet Siol.net prinaša tudi nove uporabniške funkcije.

V podjetju TSmedia, ki upravlja s tremi od desetih najbolj obiskanih slovenskih spletnih portalov, so že pred časom razvili brezplačni mobilni aplikaciji za preglednejše pregledovanje portala Planet Siol.net na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android ali iOS. Nova različica obeh programov prinaša tako vsebinske kot funkcijske novosti.

Optimirano za manjše zaslone Najpodrobnejše in napredno pregledovanje TV-sporedov, ki so ga vajeni uporabniki spletne različice portala Planet Siol.net, je zdaj dostopno tudi na mobilnih napravah. Tako je sporede mogoče pregledovati za več dni vnaprej, po kategorijah in podkategorijah programov ali pa po seznamu priljubljenih kanalov, prav tako so zagotovljene dodatne informacije o vsaki posamezni oddaji.

Čeprav mobilne naprave z operacijskim sistemom Android ali iOS omogočajo prikazovanje spletnih portalov, je oblikovna zasnova spletnih strani optimirana za velike računalniške zaslone, zato uporabniška izkušnja na bistveno manjših zaslonih mobilnih naprav ni tako prijetna in učinkovita. Aplikaciji, ki so ju razvili v podjetju TSmedia, pa premostita ta prepad, saj poskrbita, da je prikaz bogatega nabora vsebin portala Planet Siol.net optimalno prilagojen prav tem napravam: tabličnim računalnikom in zlasti mobilnim telefonom.

Vse sveže novice in iskanje po arhivu V različici 2.0 obeh aplikacij je posodobljena možnost iskanja ter dodana možnost celozaslonskega pregledovanja novic ali njihovega posredovanja prek elektronske pošte ali omrežij Facebook in Twitter. Poleg spremljanja aktualnih novic iz kategorij Slovenija, Lokalno, EU, Svet, Gospodarstvo, Sportal, Trendi, Avtomoto, TV/Film in pregledovanja Top in Vročih novic se uporabniki velikokrat odločajo tudi za vsebine, kot so vremenska napoved, prometne informacije in horoskop, ne gre spregledati niti možnosti iskanja po arhivu novic.

Brezplačen prenos Uporabniki operacijskega sistema Android 2.1 ali novejšega bodo aplikacijo našli v spletni trgovini Android Market oziroma Android Application Store, uporabniki Applovih "iNaprav" pa v Applovi spletni trgovini Apple App Store oziroma iTunes. Še lažje kot prek ustreznih spletnih strani bodo do svojih aplikacij prišli neposredno kar iz samih naprav prek že nameščenih namenskih aplikacij.

Ne spreglejte