Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 12. 2023,
10.17

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pametni telefon darila Galaxy Buds FE slušalke Galaxy S23 FE Samsung PR članek

Sreda, 6. 12. 2023, 10.17

4 mesece, 3 tedne

Miklavž letos nosi prav posebna darila. Vas zanima, katera?

Oglasno sporočilo

Miklavž je prvi dobri mož, ki nas obdaruje decembra in predstavlja enega najbolj pričakovanih trenutkov v letu. Letos nosi nekaj posebnega, nekaj, kar bo razveselilo srca vseh tistih, ki jih je pot zanesla na seznam pridnih.

Galaxy S23 FE_photo 2 | Foto: Samsung Foto: Samsung

Obdarovanje ima svoj čar, ki nas povezuje z otroško radovednostjo in vznemirjenjem. Vonj po cimetu, praznično okrasje, smeh otrok, ko prvič zagledajo Miklavža – vse to ustvari pravljično vzdušje. A letos se ne odpravljamo le na pot spominjanja starih tradicij. Miklavž, prepoznaven po svojem dobrem srcu, prinaša darila, ki niso le igrače in sladkarije, temveč nekaj, kar odraža sodoben pristop k radosti ter povezanosti.

V središču letošnjih daril je Samsung Galaxy S23 FE, pametni telefon, ki presega pričakovanja in oživlja vsakdanje trenutke na poseben način. Miklavževa izbira ne prinaša le tehnološke inovacije, temveč tudi eleganco, trajnost in povezanost z ekosistemom Galaxy. To ni le običajen pametni telefon, temveč pravo doživetje, ki vnaša novo dimenzijo v svet obdarovanj.

Galaxy S23 FE_phones | Foto: Samsung Foto: Samsung

Zasnova Galaxy S23 FE nas popelje v svet estetike, kjer se lepota sreča z zmogljivostjo. Odpornost na vodo in prah po standardu IP68 je kot simbol trdnosti in vzdržljivosti – darilo, ki bo spremljalo svojega lastnika v različnih življenjskih situacijah.

A to še ni vse. Galaxy S23 FE se lahko pohvali z recikliranimi materiali in embalažo, kar ga postavlja v ospredje trajnostnega razmišljanja. S tem darilom ne prejmete le vrhunskega pametnega telefona, ampak tudi sodelujete v prizadevanjih za ohranjanje našega planeta. Novi, živahni odtenki naprave omogočajo, da vsak najde svoj unikaten slog in izrazi svojo osebnost.

Vsakodnevni trenutki postanejo nepozabni s funkcijami kamere, ki presegajo meje običajnega. Visoka ločljivost 50 MP in trikratna optična povečava vam omogočajo, da ujamete vsako podrobnost in ustvarite spomine, ki bodo trajali večno. Funkcija Nightography poskrbi, da tudi v nočnih urah lahko ustvarite čarobne selfije in portrete v živopisanih barvah. Galaxy S23 FE se izkaže kot pravi studio na poti, kjer lahko z naprednimi funkcijami urejate svoje stvaritve in jih delite s svetom.

In kakšna je notranjost tega pravljičnega darila? Zmogljiv osemjedrni procesor, ki omogoča brezhibno igranje iger in pretakanje vsebin, ter sistem za hlajenje, ki ohranja napravo hladno tudi v najbolj dinamičnih trenutkih. Hkrati baterija z dolgo življenjsko dobo 4500 mAh poskrbi, da je vaša naprava vedno pripravljena na nove dogodivščine, medtem ko se dinamični zaslon AMOLED 2X ponaša s tehnologijo Vision Booster, ki avtomatsko prilagaja svetlost zaslona glede na okolico.

Samsung Galaxy S23 FE (11) | Foto: Samsung Foto: Samsung

Ker si želimo, da naše naprave sodelujejo med seboj, se Galaxy S23 FE s funkcijo Multi Control elegantno poveže z drugimi napravami Galaxy, kar omogoča preprosto prenašanje vsebine med pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in drugimi napravami. Quick Share funkcija olajša delo tudi pri urejanju vsebin, saj omogoča hitro prenašanje med napravami.

Za popolno praznično vzdušje so tu še Galaxy Buds FE slušalke, ki postanejo nepogrešljive spremljevalke vsakdanjega življenja. Samodejni preklop zvoka med različnimi napravami brez ročnih nastavitev omogoča nemoteno poslušanje glasbe ali spremljanje video vsebin na različnih napravah. Funkcija SmartThings Find pa prepreči, da bi izgubili svoje najljubše slušalke, saj jih lahko enostavno locirate.

V tem prazničnem času, ko se obdarovanje prepleta z radostjo, Galaxy S23 FE ni le pametni telefon, temveč pravo čudo tehnološke inovacije, ki prinaša svež veter v svet prazničnih daril.

SLO-Galaxy-S23-FE-PreOrder-KV-H-Holiday-Open-File | Foto:

Ho-Ho-Hočete slišati za najboljšo praznično akcijo?

Galaxy S23 FE prihaja, da vam polepša praznike s fenomenalno kamero s 50 MP, ki je pripravljena ujeti vsak pomemben trenutek v novem letu. Ob prednaročilu pametnega telefona prejmete tudi darilo slušalke Galaxy Buds FE. Promocija traja do 14. 12. 2023 ali do razprodaje zalog. Zakorakajte v novo leto z vrhunsko tehnologijo Samsung.

Več informacij najdete na povezavi.

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG. 

Ne spreglejte