Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 5. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Telemach

Natisni članek

mobilno omrežje omrežja 5G mobilni paket Telemach advertorial

Četrtek, 12. 5. 2022, 7.00

2 meseca, 1 teden

Mobilno omrežje, na katerega se lahko zanesete

Kaj resnično potrebujete na dopustu?

Vsebino omogoča Telemach
Kovček | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Slika idealnega dopusta je za vsakogar drugačna. Za nekatere sta to morje in sonce, za druge gore, za tretje pa urbano doživetje v dvoje. Toliko kot je ljudi, toliko je tudi različnih predstav o tem, kakšen naj bi bil težko pričakovani dopust. Čeprav se ga vsi veselimo, so lahko priprave nanj tudi stresne. Da bodo priprave in počitnice kar najbolj brezskrbne, morate vedeti, kako spakirati vaše kovčke ter predvsem kaj vzeti s seboj.

Pakiranje bi bilo verjetno sila enostavno, če bi s seboj lahko vzeli vse, kar na dnevni ravni potrebujete doma. Ne glede na to, ali potujete z letalom ali osebnim avtomobilom, to navadno ni mogoče. Številni kovčki lahko precej otežijo vaše potovanje, zato izkušeni popotniki vedo, da je na poti manj več.

polna omara | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Razmislite, kaj resnično potrebujete. Če bi pakirali tako kot nakupujete, bi najverjetneje s seboj vzeli veliko več oblačil, kot bi jih sploh lahko nosili na potovanju. Raziskave kažejo, da med letom oblečemo le petino vseh oblačil, ki jih imamo v omarah. Tako tudi pri pakiranju v obzir vzemite le to petino oblačil, in ne celotne omare. Vsekakor doma pustite vsa oblačila, za katera mislite, da jih boste "morda" oblekli. Izberite le tisto garderobo, ki bo primerna vremenu. Če vaša pot ni daljša, vam bo najverjetneje zadostovalo, če vzamete po tri kose vsake vrste oblačil (z izjemo spodnjega perila). Tako boste imeli na voljo več kot dovolj kombinacij. Če boste oblačila prehitro umazali, se vedno najde kakšna čistilnica.

V brezskrbno poletje z zanesljivim mobilnim omrežjem

Doma ali na dopustu, zanesljivo mobilno omrežje je visoko na seznamu pripomočkov, ki vam polepšajo dneve. Tisti, ki se boste odločili zasluženi dopust preživeti v Sloveniji, boste lahko izkoristili tudi zanesljivo mobilno omrežje, saj vam Telemach z razvejano mrežo baznih postaj ter drugo omrežno infrastrukturo zagotavlja zanesljivo uporabniško izkušnjo.

V poletnih dneh, ki jih preživljamo stran od domačega omrežja, se večkrat zavemo, kako pomembne so zanesljive in kakovostne mobilne storitve, s tem pa tudi izbira najustreznejšega operaterja. Telemachovi uporabniki so vseskozi deležni izjemne uporabniške izkušnje in številnih prednosti, ki jih prinašajo stalna vlaganja v omrežje, kar bodo še posebej občutili med preživljanjem prostih trenutkov v Sloveniji. V okviru večmilijonske investicije v nadgradnjo opreme je namreč Telemach še dodatno izboljšal svoje omrežje in povečal njegovo pokritost, s tem pa svojim uporabnikom zagotovil zanesljivo omrežje tudi na robnih območjih. 

mobilni telefon | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Najhitrejše 5G omrežje v Sloveniji

Februarja letos so pri Telemachu za najhitrejše 5G omrežje v Sloveniji prejeli prestižno nagrado Ookla Speedtest®. Ta temelji na dejanskih izkušnjah uporabnikov, ki omrežje testirajo na lastnih napravah in v vsakodnevnem okolju, kar daje najboljši vpogled v njihovo uporabniško izkušnjo in s tem predstavlja realno oceno kakovosti omrežja.

"Več kot tisoč baznih postaj ter več sto mikrocelic in sistemov za zagotavljanje pokritosti znotraj prostorov dokazuje, da pospešeno povečujemo pokritost s Telemachovim signalom v Sloveniji, s tem pa zasledujemo tudi naš glavni cilj, zadovoljstvo uporabnikov. Njihovo število še naprej narašča, še vedno smo najhitreje rastoči operater pri nas, kar pomeni, da smo res na pravi poti. Seveda pa se ne zaustavljamo in še naprej pospešeno gradimo lastno omrežje, saj želimo z njim čim prej pokriti celotno Slovenijo. Tako bomo lahko slehernemu uporabniku zagotavljali storitve z najboljšo uporabniško izkušnjo," pojasnjuje član poslovodstva Telemacha, Zoran Vehovar.

mobilni telefon | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Bodite dosegljivi med aktivnostmi v naravi ali poležavanjem na plaži

Športne aktivnosti v naravi ne smejo biti razlog, da boste izgubili povezavo s svetom. Supanje, kolesarjenje ali pohodništvo, Telemachovo omrežje vam prinaša zanesljivo pokritost na vsakem koraku. Kakovost njihovega mobilnega omrežja potrjujejo tako stalne nadgradnje omrežja kot tudi podatek, da je Telemach najhitreje rastoči operater mobilne telefonije z dobrim 24 odstotnim tržnim deležem, kar pomeni, da je prva izbira vedno večjega števila Slovencev.  

Vsekakor je hiter prenos podatkov visoko na seznamu nujnih potrebščin tudi vseh, ki boste poletne dni preživeli na plaži ob spremljavi nežnega zvoka valovanja morja. Spremljanje dogajanja na družbenih omrežjih, igranje igric, videoklici s prijatelji, spremljanje najljubše serije, Telemachovo omrežje bo kos vsemu.

mobilni telefon | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Telemachovi paketi VEČ sedaj s pravo 5G izkušnjo

Nedavno so pri Telemachu nadgradili vse pakete VEČ. Ti sedaj uporabnikom nudijo pravo 5G izkušnjo s hitrostmi do 1Gbps. Brezplačno so v pakete tokrat vključili tudi glasbeno aplikacijo TIDAL, saj se zavedajo, da je glasba pomemben spremljevalec poletnih ritmov tako mladih kot mladih po srcu.

Raziskujte slovenska mesta s pomočjo 5G omrežja 

mobilni telefon | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Utrip mesta najbolje začutijo tisti, ki se nanj dobro pripravijo, ter tisti, ki jim pri raziskovanju mesta pomaga njihov pametni telefon. Z uporabo 5G omrežja lahko hitro dostopate do vseh želenih informacij o znamenitostih in večernem dogajanju, brskate po najljubših potovalnih aplikacijah, preverite oceno bližnje restavracije ter s svetom delite svoje urbane utrinke. Telemach zagotavlja 5G omrežje v več kot 50 slovenskih krajih, omrežje pa je že vključeno v vse njihove mobilne pakete.

To poletje s seboj na dopust tako ne pozabite vzeti kreme za zaščito pred soncem in mobilnega telefona z zanesljivim Telemachovim omrežjem.

Ne spreglejte