Slovenski trg digitalnega oglaševanja ima ogromen potencial

Po dobrem letu delovanja IAB Slovenija šteje že 31 članov: medijskih hiš, agencij in podjetij, ki skrbijo za digitalni razvoj Slovenije.

1 / 2

Foto: Klemen Korenjak

2 / 2

Foto: Klemen Korenjak

IAB, Urad za interaktivno oglaševanje, se zavzema za aktivno promocijo ter podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja. Na globalni ravni si prizadeva za rast digitalne industrije z izobraževanjem že od leta 1996, v sklopu slovenske podružnice pa od lanskega maja.

Člani IAB Slovenija so prvo obletnico delovanja obeležili na Diggitu, slovenski konferenci o digitalnih komunikacijah. Tomaž Pernovšek je v nagovoru članom in tistim, ki to želijo postati, predstavil dogajanje v preteklem letu ter izzive, ki jih čakajo v prihodnje.

Tomaž Pernovšek: V ospredju je izobraževanje o digitalnih trendih O njih je spregovorili Tomaž Pernovšek, predsednik Sveta IAB Slovenija.

"V ospredju delovanja IAB Slovenija še naprej ostaja izobraževanje medijev, agencij in podjetij o digitalnih trendih in smernicah razvoja digitalnih komunikacij. Prizadevali pa si bomo tudi, da nova znanja, izsledki raziskav, trendi in predvsem dobre prakse dosežejo širšo strokovno javnost."

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano