SiolNET. Digisvet Diggit
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
06. DIGGIT

Digitalni maraton – ena od novosti letošnjega osrednjega digitalnega dogodka DIGGIT

0

termometer

 | Foto:

Za program letošnjega, že šestega, digitalnega dogodka bo skrbela predvsem letošnja direktorica programov Urška Saletinger.

Letošnja konferenca DIGGIT, potekala bo 6. junija 2017 v Ljubljani, bo spet postavila na ogled vse pomembne teme, ki so zaposlovale možgane digitalnih razvijalcev v zadnjem letu. "Strokovnjaki skupaj z naročniki vedno znova raziskujejo izražene, pa tudi skrite potrebe ljudi. Polje možnosti se zdi na trenutke neomejeno, kar pa te lahko kaj hitro odpelje na področja, na katera vsi skupaj še nismo pripravljeni. Kakorkoli, pripravljamo super program, odlične govorce in vsaj eno 'govorniško zvezdo', s katero smo že skoraj dogovorjeni, da pride v Ljubljano," je prve podrobnosti o letošnjem programu razkrila Urška Saletinger.

Kdo je letošnja programska direktorica konference DIGGIT?

Po delu na Slovenski oglaševalski zbornici in agenciji Luna TBWA se je Urška Saletinger pridružila več kot stočlanski ekipi digitalnih strokovnjakov agencije Infinum, kjer skrbi za ustvarjalne spletne in mobilne rešitve ter za komunikacijo na lokalnem trgu in širitev poslovnih priložnosti, tudi na tuje trge. Dejavna je tudi v start-up pobudi Delaj vitko in redno prispeva strokovne prispevke za Marketing magazin.

Utrinek z lanske, pete, konference DIGGIT | Foto: TSmedia Utrinek z lanske, pete, konference DIGGIT Foto: TSmedia

Digitalni maraton za najboljše prakse

Tudi letos bo DIGGIT namenil veliko pozornosti primerom domače dobre prakse, ki jih bodo tokrat prvič predstavili še na nov način – digitalni maraton bo vzporedni program, kjer bodo digitalne agencije imele priložnost v 20 minutah predstaviti svoje lanske uspehe.

Prijave agencij za udeležbo na digitalnem maratonu že sprejemajo, so sporočili organizatorji DIGGIT, družba TSmedia in revija Marketing magazin.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin