Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 6. 2014,
0.08

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 20. 6. 2014, 0.08

6 let, 7 mesecev

Pravila nagradne igre Avtomoto delavnica: Čas je za odgovorne kolesarje in avtomobiliste

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Navodila, pravila in pogoji za sodelovanje na Avtomoto delavnici Čas je za odgovorne kolesarje in avtomobiliste.

TSmedia, d.o.o., prek medija Planet Siol.net (www.siol.net) organizira nagradno žrebanje za delavnico varne vožnje Čas je za odgovorne kolesarje in avtomobiliste. V nagradnem žrebanju lahko sodelujete prek medija Planet Siol.net (www.siol.net) v sklopu Avtomoto, in sicer v času od četrtka, 19. junija 2014 do četrtka, 26. junija 2014.

Z namenom učenja pravilnih vozniških manevrov v stresnih situacijah in posredno tudi promocije ponudbe Zavarovalnice Triglav organizira TSmedia, d.o.o., nagradno žrebanje Čas je za odgovorne kolesarje in avtomobiliste. S temi pravili in pogoji TSmedia, d.o.o. določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnem žrebanju.

1. Definicije

Ponudnik poti je TSmedia, d.o.o., preko katerega poteka dostop do nagradnega žrebanja. Uporabnik storitve ponudnika poti uporablja v skladu s pravili in pogoji ponudnika poti. Ponudnik poti zagotavlja pot za prenos podatkov in je odgovoren za delovanje, organizacijo in izvajanje nagradnega žrebanja.

Medij Planet Siol.net (www.siol.net) je medij, dostopen preko svetovnega spleta in v lasti izdajatelja – TSmedia, d.o.o.

Organizator nagradnega žrebanja je TSmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s podjetjem Zavarovalnica Triglav d.d., Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana.

Za izvedbo delavnic bo poskrbelo podjetje SKUPINAGroup d.o.o, Kongresni trg 13, 1000 Ljubljana, v sodelovanju z uredništvom Avtomoto medija Planet Siol.net.

Uporabnik je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki lahko dostopa do spletnega naslova http://www.siol.net, ter se s sodelovanjem v nagradnem žrebanju strinja s tem, da se njegovo ime, priimek, naslov, e-naslov in ostali podatki, ki jih uporabnik zapiše v obrazcu, posredujejo organizatorju žrebanja.

Vsi sodelujoči v nagradnem žrebanju soglašajo, da so v primeru prejema nagrade njihovi podatki (ime, priimek, naslov) objavljeni na spletni strani www.siol.net. Osebni podatki so zbrani z namenom omogočanja izvedbe žrebanja, identifikacije in obvestila izžrebancev o prejemu nagrad.

Sodelujoči v nagradnem žrebanju se strinjajo s prejemanjem oglasnih sporočil po e-pošti oz. prek SMS sporočil, katere bo pošiljal organizator. Organizator sodelujočim po e-pošti ali na GSM telefon ne bo poslal več kot 7 oglasnih sporočil na mesec. Vsa prejeta SMS sporočila so brezplačna.

Bazo sodelujočih v nagradni igri bo Planet Siol.net posredoval tudi sponzorju delavnice, podjetju Zavarovalnica Triglav.

2. Pravila, pogoji in cene

V žrebanje za nagrado na mediju Planet Siol.net se uvrstijo vsi uporabniki, ki v času trajanja nagradnega žrebanja izpolnijo prijavnico in pripišejo zahtevane podatke: ime, priimek, kraj, e-mail naslov in druge zahtevane podatke. Uporabnik lahko z istega IP naslova sodeluje večkrat, vendar bomo pri žrebanju upoštevali le en vnos na e-mail. Uredništvo medija Planet Siol.net si pridržuje, da žreba samo med uporabniki, ki ustrezajo profilu voznika oziroma voznice, ki je primeren za sodelovanje na delavnici.

V nagradnem žrebanju lahko sodelujejo polnoletne ženske in moški, ki so državljani Republike Slovenije in imajo veljavno vozniško dovoljenje vsaj 3 leta. Nagradno žrebanje poteka na ozemlju Republike Slovenije.

Sodelujoči se z oddajo odgovora strinjajo s sodelovanjem v nagradnem žrebanju pod pogoji, navedenimi v teh pravilih in pogojih. Sodelujoči hkrati pristajajo na snemanje in fotografiranje za potrebe priprave reportaž - podpisati bodo morali tudi izjavo, da se strinjajo z objavo posnetkov in fotografij na mediju Planet Siol.net, tako zase kot tudi za svojo partnerko / partnerja in vse svoje otroke.

Sodelujoči bodo morali na delavnici pokazati svoje veljavno vozniško dovoljenje in izjavo, s katero potrdijo, da niso pod vplivom alkohola, ter izjavo, s katero podjetju Zavarovalnica Triglav dovoljujejo uporabo kontaktov za svoje promocijske aktivnosti.

3. Nagradno žrebanje

V nagradnem žrebanje bodo sodelovali vsi uporabniki, ki bodo prek medija Planet Siol.net v sklopu Avtomoto veljavno oddali najmanj eno prijavnico. Nagradno igro je moč izpolniti večkrat, a v žreb gre le en vnos, merilo je email.

V žrebanju za nagrado ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetjih TSmedia, Zavarovalnica Triglav, posestvu Ugar, ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradnega žrebanja.

4. Žrebanje in nagrada

Za izvedbo nagradnega žrebanja in nadzor nad njenim potekom ter žrebanje nagrajenca skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja.

Žrebanje nagrajenca bo v četrtek, 26. junija 2014 ob 08:30 na naslovu Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izmed vseh veljavno izpolnjenih prijavnic izžrebala skupaj 15 nagrajencev.

Nagrada je udeležba na delavnici Čas je za odgovorne kolesarje in avtomobiliste.

V žrebanju sodelujejo vse pravilno izpolnjene prijavnice. Beležijo se s pomočjo računalniškega sistema oziroma so v njem shranjeni v računalniški bazi. Nagrajenec bo izžreban tako, da bo komisija najprej ugotovila število oddanih prijavnic. Nato bo žrebanje nagrajenca izmed prejetih pravilno izpolnjenih prijavnic opravil računalnik po postopku, ki omogoča popolno naključnost izžrebanega e-naslova. Izžreba se e-naslov, preko katerega je udeleženec sodeloval v nagradnem žrebanju.

Izžrebani nagrajenec bo o nagradi in načinu izrabe nagrade obveščen po telefonu.

V primeru neodziva bo uredništvo posameznega nagrajenca poklicalo še enkrat, v razmaku 2 uri. V primeru ponovne nedosegljivosti uredništvo žreba naprej, dokler ne zapolne zagotovljenih mest na delavnici. Izžrebanec lahko iz osebnih razlogov sodelovanje odpove, uredništvo v tem primeru žreba naprej.

5. Prevzem nagrade

Vrednost delavnice bo 40 EUR in bo v skladu z določili Zakona o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade) oproščena plačila davka na dohodnino. Skladno z Zakonom o dohodnini – (ZDoh-2) (Ur.l. RS, št. 117/2006, 33/2007 Odl.US: U-I-198/05-12, 45/2007 Odl.US: U-I-260/04-28, 90/2007) ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2), Ur.l. RS, št. 117/2006) bo nagrajenec moral podjetju TSmedia, d.o.o. predložiti: - osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) - vozniško dovoljenje (veljavno najmanj 3 leta) - davčno številko - izjavo o dovoljenju objave fotogafij in video posnetkov.

Organizator žrebanja si pridržuje pravico, da nagrajencu odkloni sodelovanje na delavnici, če: - se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, - se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oziroma žrebanja.

Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

6. Ostalo

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradnim žrebanjem in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija.

Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba.

Organizator nagradnega žrebanja hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradnega žrebanja na naslednji način: - vse podatke nagrajenca, vključno z njegovo davčno številko hrani na ustrezen način še eno leto oziroma v skladu z Zakonom o dohodnini, - ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene.

Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše.

Organizator nagradnega žrebanja se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve ter storitve iz 1. člena te pogodbe. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

7. Odgovornost in reklamacije

Organizator žrebanja ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah.

Nagrajenci se delavnice udeležujejo na lastno odgovornost.

Vsem sodelujočim v nagradnem žrebanju sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu jure.gregorcic@tsmedia.si.

8. Končne določbe

Organizator žrebanja lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradnem žrebanju. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil.

Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje. V času trajanja nagradnega žrebanja so pravila na vpogled udeležencem na www.siol.net.

Ne spreglejte