Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 7. 2015,
10.19

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Lorella Flego Peugeot 208 advertorial

Sreda, 8. 7. 2015, 10.19

2 meseca

Lorella Flego: "V levjem objemu sem osvojila mesto!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Novi Peugeot 208 je poln tehnološkega zanosa in z neustavljivo privlačnim francoskim šarmom v kino pod zvezdami zapeljal damo, Lorello Flego. Iskre med levom in privlačno Primorko so videli vsi.

Klasični šarmer …

Majhen francoski avtomobilski svetovljan je, kot že ničkolikokrat prej, dokazal, da je mesto njegov dom, da so ulice njegovo igrišče, spogledovanje z izzivi urbanega okolja pa igra, v kateri preprosto ne zna izgubiti. V kavalirskem slogu je pristopil tudi k dami iz Primorske. V modno usklajenem tandemu sta z Lorello Flego uprizorila urbani avtomobilski balet z naslovom "Francoz je osvojil Slovenko" in za vrhunec po sončnem zahodu izbrala Film pod zvezdami na Ljubljanskem gradu.

Njegov levji objem je močnejši in varnejši kot kdaj prej. Peugeotovi mojstri so majhnemu, hitremu in prav po moško zaščitniškemu Peugeotu 208 namenili posodobitve, s katerimi si je zlahka in znova pridobil oznako "novi" in potrdil status enega od največjih štirikolesnih osvajalcev. Kako bi tudi bilo drugače – estetsko neustavljivo privlačen je oblikovan po meri ženske duše, njegova tehnološko napredna vsebina pa je tako prepričljiva, da mu spoštovanje na glas priznavajo tudi tisti, ki avtomobile sicer merijo le s kilovati, pospeški in energijskimi zahtevami.

Močan, eleganten in celo kanček pobalinski vtis zunanje podobe po novem učinkovito dopolnjujejo tudi tri popolnoma nove barve – dve teksturirani (ice grey in ice silver) sta na voljo prvič, na množično proizvedenem vozilu poudarjata njegov sofisticiran in premijsko navdahnjen pristop, skrajno intenzivno oranžna pa ima povedno ime: orange power. Kot v videoprispevku pravi Lorella: "Peugeota 208 si lahko opremite tako barvito kot svojo kolekcijo čevljev, ličil in večernih oblek."

Vse je na dosegu roke, razume dotik

Samozavestna zunanjost se v notranjosti razlije v ergonomsko popolnost. Takoj je jasno, da je vozniško okolje Peugeot i-Cockpit, vključno z odličnim položajem sedenja, popolnoma predano voznikovim zahtevam. Izjemno majhen volan ni le čudovito priročen in voljan, da se preda nežnosti ženskega dotika, s svojo obliko, dimenzijami in neposrednostjo jasno in glasno opozarja tudi na uspehe znamke v avtomobilskem športu. Vse je na dosegu, stikal je malo, preglednost odlična, edinstven pristop z visoko postavljenimi merilniki deluje!

Zahtevam sodobnih voznic in voznikov ustreza tudi velik, sedempalčni zaslon interaktivnega informacijskega vmesnika, ki v sodelovanju z zaslonom na dotik ničesar ne prepušča naključju. Pregledni in uporabni meniji so intuitivni, s pametnimi telefoni pa se razume tako dobro, da bi si podobno vzorne povezljivosti voznice najbrž želele tudi s tistimi pogosto nerazumljivimi predstavniki moškega spola.

Dame, ne pozabite, da si tudi potniški prostor v njem lahko uredite povsem po svoje. Za vaš osebni pečat, možnost unikatne personalizacije, sta na voljo dve barvi: menthol white in lime yellow. Omenjeni barvi pa nista omejeni le na številne notranje podrobnosti - enako obarvane popestritve v obliki številnih privlačnih detajlov se lahko zasvetijo tudi na zunanjosti. Vse preostalo je prepuščeno vaši drznosti in domišljiji.

Z ostrimi čutili spremlja cesto in zna preprečiti prometno nesrečo

Povrhu vsega pa je vzoren tudi na področju varnosti. Na cesti je vselej pozoren in zna s svojimi sodobnimi varnostnimi sistemi preprečiti neljube kontakte. Če pa se že zgodi najhuje, je njegovo čvrsto telo zmožno absorbirati veliko količino energije, da potniki ostanejo nepoškodovani. Sicer je res zelo pozoren in, če se ti zgodi trenutek vozniške nepazljivosti, ne bo kuhal zamere, temveč bo stvari nemudoma postavil na svoje mesto.

Inženirji so ga namreč opremili še s tretjim očesom, laserskim tipalom sistema Active City Brake, ki zna do hitrosti 30 kilometrov na uro s samodejnim zaviranjem preprečiti nalet v vozilo pred vami, se v mestni gneči pomika počasi ali pa celo stoji. V pomoč bo tudi pri speljevanju v klanec, z videokamero na zadku pa bo poskrbel za varno in učinkovito izvedbo parkirnih manevrov, ko bo prostora zares zelo malo.

Majhni lev zna s svojimi naprednimi bencinskimi trivaljnimi motorji nove generacije serije PureTech s 50, 60 ali 81 kilovati največje moči odgovoriti tudi moškim egom. Miren tek, zvezno pospeševanje, majhna poraba in čist izpuh, ki dosega tisto, kar so inženirji naravi obljubili v normativu Euro6. Ko se prižge zelena luč na semaforju, zna skočiti, z odločnostjo pričarati nasmeh in priklicati osuplost na obraz voznika na sosednjem voznem pasu.

Ne spreglejte