SiolNET. Avtomoto Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Petrol z novo družino pogonskih goriv

2

termometer

Družba Petrol je predstavila družino pogonskih goriv Q Max, ki so od danes na voljo na vseh bencinskih servisih skupine Petrol v Sloveniji.

Petrol je na vseh svojih bencinskih servisih po Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori uvedel nova nadstandardna pogonska goriva Petrol Q Max. Gre za družino novih goriv – motorna bencina Q Max 95 in Q Max 100, dizelsko gorivo Q Max Diesel in tudi avtoplin Q Max LPG, ki bodo v celoti zamenjali dosedanja pogonska goriva.

Goriva družine Petrol Q Max izpolnjujejo vse najnovejše zahteve proizvajalcev motorjev in aktualne evropske zakonodaje ter presegajo zahteve obstoječih standardov na trgih. Najnovejša generacija sodobnih večnamenskih aditivov, ki je uporabljena v gorivih Q Max, zagotavlja večji izkoristek in zaščito motorja, ob hkratni izboljšani ekonomiki, manjši porabi ter bistveno manjših izpustih škodljivih spojin v okolje. Razvoj nove generacije goriv je potekal v sodelovanju s priznano korporacijo Afton Chemical iz Velike Britanije, ki je ena vodilnih svetovnih proizvajalk aditivov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin