Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 3. 2014,
19.24

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 13. 3. 2014, 19.24

8 let, 5 mesecev

Nekaj hitrih rešitev na poti k zadovoljstvu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Obstaja nekaj preprostih načinov, ki bodo v vaše življenje prinesli optimizem.

Z nekaj preprostimi tehnikami si lahko pomagamo v življenje vnesti optimizem. Tako bomo okoli sebe opazili bolj prijazen svet.

Smeh Kaj vas zabava in spravlja v smeh? Karkoli že, počnite prav to. Pa naj bo to komična nanizanka, komedija stand-up ali kaj drugega. Privoščite si te trenutke, podoživeli pa jih boste tudi tako, da boste o njih pripovedovali drugim. Smeh pomaga, da življenje vidimo lažje in bolj realno.

Bodite v sedanjosti Poskusite se za trenutek ustaviti in le dihajte. Opazujte to, kar sem vam dogaja tukaj in zdaj. Opazujte, kaj se dogaja z vašim telesom v tem trenutku, kaj v okolici. Tako se boste osredotočili na sedanjost.

Povezujete se z drugimi Ni ga čez povezovanje z ljudmi. Vsaka človeška interakcija namreč pomeni energijsko izmenjavo, pa četudi gre le za 15-sekundni vljudnostni pogovor v dvigalu. Če nimate veliko časa, si ga vseeno nekaj vzemite za druženje s prijatelji.

Pazite nase Velikokrat prav sebe postavljamo na zadnje mesto. Vsi so pred nami, otroci, partner, starši, prijatelji, na koncu se znajdemo še mi. Ni nujno, da smo vsem na voljo in da kakšen dan ne bi odložili še tako nujnega dela in si privoščili hoje, teka ali masaže. Hvaležni si boste.

Pojdite v naravo Ni boljšega kot "kisikova kopel", kot bi lahko poimenovali preživljanje časa na prostem. Svež zrak in naravna svetloba vam bosta zelo koristita.

Razveselite bližnjega Obstaja rek, ki pravi, da zadovoljstvo vedno ostaja v rokah, ki podarja rožo. Modrost govori o povratni zanki, ki se zgodi, ko za koga naredimo kaj prijetnega, lepega in prijaznega. Zaradi tega se bolje počutimo tudi sami.

Ne spreglejte