Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 10. 2019,
18.50

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 22. 10. 2019, 18.50

4 leta, 6 mesecev

Nega in masaža obraza za pomlajeno, zdravo in sijočo kožo

Oglasno sporočilo

Predstavljajte si, kako para nežno drsi in vlaži vašo kožo, medtem ko čutite masirajoč dotik, ki se premika po čelu, licih in bradi, ter blagodejni občutek hranilnega seruma, ki se postopoma vtira v kožo, ko se vaše mišice na obrazu povsem sprostijo. Masaža in nega obraza poskrbita, da bo vaša koža sijoča, zdrava in pomlajena, med kozmetičnim postopkom pa se boste prepustili luksuznemu tretmaju ter si tako odpočili um in telo.

Vsi.si | Foto:

Redna klasična nega obraza s čiščenjem kože, uporabo pare, pilinga, masaže, maske in drugih specialnih postopkov je najboljši tretma za pomlajevanje obraza ter sredstvo v boju proti nečistočam, pri čemer kakovostni kozmetični proizvodi vašo kožo nahranijo z vitamini, minerali, peptidi in drugimi hranili. V Hiši lepote Porenta prilagodimo kozmetični tretma za nego obraza glede na potrebe in vaš tip kože, poleg tega pa se posebej posvetimo problematični koži, ki je izjemno občutljiva in kaže znake staranja, ter koži s pigmentnimi madeži, aknami in drugimi težavami. Pri tretmajih uporabljamo kozmetiko za nego obraza priznanih kozmetičnih hiš.

Nega obraza – tretma za globinsko čiščenje in terapija proti aknam

Nega obraza z globinskim čiščenjem je primerna za vsa stanja in tipe kože razen izjemno občutljivih in kuperoznih kož. Profesionalno globinsko čiščenje odstrani nakopičene toksine, umazanijo in bakterije. Ta tretma v Hiši lepote Porenta uporabljamo tudi pri odstranjevanju aken in ogrcev. Tretma globinskega čiščenja zajema uporabo pare, pilinga ter čiščenje z vakuumskim aspiratorjem in kozmetični postopek dezinkrustacije. Da bi dosegli zares čisto in sijočo kožo, pa po globinskem čiščenju naredimo tudi limfno drenažo obraza, masažo in pomirjevalno masko. Pri vztrajnejših in bolj obsežnih težavah z aknasto kožo smo za vas pripravili intenzivno terapijo proti aknam, ki vključuje deset tretmajev za nego obraza. Pri terapiji uporabljamo proces dezinkrustacije, različne pilinge in maske ter IPL ali kisikovo terapijo. V Hiši lepote Porenta izvajamo tudi tako imenovano aquaoxydermabrazijo, piling in odstranjevanje nečistoč in bakterij s pomočjo fiziološke tekočine in čistega kisika. Po globinskem čiščenju je zelo pomemben postopek pri terapiji proti aknam ročna limfna drenaža. Limfna drenaža se uporablja za pomoč pri odpravljanju aken in ekcemov na obrazu, saj pospešuje transport limfnih tekočin, ki vsebujejo izločene toksine, viruse in beljakovine. Tako lahko iz spodnjih plasti kože odstranimo nečistoče in bakterije, ki vplivajo na nastanek aken in ekcemov.

Vsi.si | Foto:

Posebni kozmetični tretmaji za pomlajevanje obraza

V Hiši dobrega počutja in lepote v Ljubljani ponujamo posebne kozmetične tretmaje za pomlajevanje obraza. Program za pomlajevanje obraza vključuje deset tretmajev. Pri vsakem tretmaju opravimo postopek limfne drenaže, nanašanja hranilne maske, diamantnega pilinga, IPL terapijo ali terapijo z vitalaserjem ter mikromasažo ali pnevmolifting obraza. Anti age nega obraza vključuje tudi myodyn- ter digitopresurno masažo obraza. Masaža obraza je pri pomlajevalnih tretmajih zelo pomembna, saj izboljša strukturo kože, ker spodbuja prekrvavitev in limfni pretok. Masaža obraza preprečuje nastanek novih obraznih gub, najbolj učinkovita pa je pri odpravljanju tako imenovanih smejalnih gub okoli ust in gub na čelu. Lifting masaža obraza pa hkrati pomaga pri zategovanju kože, pri čemer koža na obrazu ni povešena in pridobi elastičnost. V kozmetičnem salonu ponujamo tudi diamantno nego za pomlajevanje obraza, kjer uporabljamo stimulacijski in diamantni piling, gubice pa polnimo s hialuronsko kislino in vitalaserjem. Gubice na obrazu gladimo s kozmocevtično obnovitveno masažo, povrhnjico obnovimo z elastičnim pospeševalcem, na obraz pa nanesemo tudi kolagensko lifting masko. Proti staranju in za zdravo kožo si lahko privoščite tudi napredne postopke neiglične mezoterapije, radiofrekvence ali kisikove terapije z 98-odstotnim čistim kisikom.

Intenzivna hidronega obraza ter obnovitveni estetski pilingi

Vlaženje oziroma hidracija kože je pomemben element pri negi obraza, saj je optimalno navlažena koža tudi bolj mehka, zdrava in sijoča. Vlaženje v podkožju prav tako pomaga izboljšati elastičnost kože, kar posledično zmanjšuje pojav gub. Ker dehidrirana koža proizvaja več olja, saj nadomešča pomanjkanje vlage, je obraz tudi bolj masten in nečist. V Hiši lepote Porenta ponujamo intenzivni tretma za vlaženje obraza, pri čemer uporabljamo paro, laserski ali ultrazvočni globinski vnos ampule in seruma za vlaženje suhe kože, limfno drenažo, masažo in vlažilno masko za nego obraza. Uporabljamo tudi kisikovo terapijo, kjer v podkožje vnašamo čisti kisik in izbrane mezoserume. V kozmetičnem centru ponujamo tudi estetske kislinske pilinge z nadzorovanim in profesionalnim luščenjem kože. Estetki pilingi vsebujejo posebne visoko aktivne sestavine, kot so kisline AHK, BHK in TCK. Tretma s pilingi priporočamo vsem, ki imajo težave z aknastimi brazgotinami na obrazu ter tistim, ki niso zadovoljni s pusto in uvelo kožo ali pa z vidnimi znaki staranja kože, kot so gube in starostne pege na obrazu.

Lifting masaža in nega obraza

Lifting masaža in nega obraza imata številne prednosti za pomlajevanje obraza in zdravo kožo. Ti kozmetični tretmaji zmanjšujejo napetost mišic na obrazu, povečujejo prekrvavljenost žil in dovajajo kisik. Masaža obraza je kot nekakšen naravni lifting, saj večji pretok krvi spodbudi proizvajanje kolagena, beljakovine, ki preprečuje staranje kože. Lifting masaža obraza pa hkrati tudi omogoča, da se kozmetični izdelki bolje absorbirajo v kožo. V hiši dobrega počutja v Ljubljani ponujamo nego obraza in dekolteja lifting anti age. Za to, da bi koži povrnili bolj mladosten videz in da bi bila koža bolj napeta in elastična, pri tem tretmaju uporabljamo čiščenje z vakuumskim aspiratorjem in dezinkrustacijo, biološki piling, limfno drenažo ter mikromasažo z ampulo in serumom. Lifting tretma za pomlajevanje obraza pa vključuje tudi specialno lifting masažo, lasersko stimulacijo, pnevmolifting oziroma vakuumsko masažo ter regenerativno lifting masko. Najboljše rezultate za napeto in sijočo kožo dosegamo z radiofrekvenčnim liftingom ter mezoterapijo. Gre za neinvaziven poseg vnašanja izbranih mezoserumov v podkožje, s čimer kožo napnemo in nahranimo ter spodbudimo delovanje kolagenskih vezi. Svoj kotiček in tretma v Hiši lepote Porenta lahko rezervirate prek

 telefona ali elektronske pošte, lahko pa na naši spletni strani vnesete podatke in želje za termin v poseben obrazec.


Naročnik oglasne vsebine je Vsi.si.

Ne spreglejte