Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 2. 2008,
9.41

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 26. 2. 2008, 9.41

5 let, 6 mesecev

Navodila, pravila in pogoji za sodelovanje v rubriki Zdravniški nasveti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Ta pravila in pogoji določajo pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v rubriki Zdravniški nasveti.

Planet 9 d.o.o., prek spletnega portala www.siol.net ponuja možnost zastavljanja vprašanj zdravniku Juriju Clemenzu. Vprašanje lahko zastavite na spletnem portalu Siol v sklopu Trendi/Zdravje/Zdravniški nasveti, in sicer v času od 1.2.2009 dalje.

Vprašanja lahko zastavljate vsi uporabniki portala Siol, starostnih omejitev ni. Planet 9, d.o.o. si pridržuje pravico, da vprašanja, ki so neokusna, žaljiva ali na kakršenkoli način kršijo človekove pravice, izključi.  Pred vprašanjem vpišite svojo šifro (npr. Bolečina), po kateri boste prepoznali odgovor na svoje vprašanje.

Zdravnik bo sam izbiral vprašanja, na podlagi katerih bo pisal nasvete. Na vsa zastavljena vprašanja uporabnikov ne bo mogoče odgovoriti. Zdravnik bo odgovoril na dve zastavljeni vprašanji na teden. Vprašanja, na katera zdravnik ne bo odgovoril, ne bodo objavljena na portalu. Na portalu bodo javno objvaljena samo tista vprašanja, na katera bo zdravnik odgovoril, le-ta bodo skupaj z odgovori na portalu vidna pod povezavo 'Odgovori na vaša vprašanja'.

S temi pravili in pogoji sodelovanja Planet 9, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje.

1. Definicije Ponudnik poti je operater elektronskega komunikacijskega omrežja preko katerega poteka dostop do rubrike. Uporabnik storitve ponudnika poti uporablja v skladu s pravili in pogoji ponudnika poti. Ponudnik poti zagotavlja pot za prenos podatkov in ni odgovoren za delovanje, organizacijo in izvajanje rubrike. Organizator ni odgovoren za delovanje storitev ponudnika poti.

Portal www.siol.net je medij dostopen preko svetovnega spleta in v lasti njegovega izdajatelja Planeta 9, d.o.o.. Operater organizatorju le omogoča prostor za objavo njegovih vsebin in ne prevzema kakršnekoli odgovornosti za delovanje, organizacijo in izvajanje rubrike.

Organizator rubrike je Planet 9, d.o.o., Vojkova 78, 1000 Ljubljana.

Uporabnik storitve je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki lahko dostopa do spletnega naslova http://www.siol.net, ter se s sodelovanjem v rubriki strinja s tem, da se njegov e-naslov posreduje organizatorju rubrike.

2. Pravila in pogoji V rubriki na portalu Siol lahko sodeluje vsak uporabnik. Uporabnik lahko z istega IP naslova vprašanje pošlje večkrat. V nabor vprašanj, izmed katerih bo zdravnik izbiral, se uvrsti vsako poslano vprašanje.

Za sodelovanje v tej rubriki ni starostnih omejitev. Sodelujoči se s poslanim vprašanjem strinjajo s pogoji, navedenimi v teh pravilih in pogojih.

Planet 9, d.o.o. in Telekom Slovenije, d.d. lahko v vsakem trenutku popolnoma spremenita zasnovo projekta, če to zahtevajo vzroki tehnične in komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Planet 9, d.o.o. in Telekoma Slovenije, d.d. bosta vsako spremembo oziroma zaključek projekta ustrezno objavila, tako da bodo potencialni udeleženci s tem seznanjeni. 3. Ostalo Organizator rubrike Zdravniški nasveti se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

4. Odgovornost in reklamacije Organizator rubrike Zdravniški navseti ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpeli sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri internetnih povezavah.

Organizator rubrike Zdravniški nasveti in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.

5. Končne določbe Organizator rubrike Zdravniški nasveti lahko spreminja pogoje sodelovanja. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje. V času trajanja so pravila na vpogled udeležencem na http://www.siol.net.

Ne spreglejte