SiolNET. Trendi Zdravje
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Edini dodatek za hujšanje, ki resnično deluje (video)

2

termometer

 | Foto:
Miha Geršič tokrat razbija mite o čudežnih pripomočkih za hujšanje, ki nam jih ponujajo oglasi. Pravi, da je najboljša čudežna formula kombinacija zdrave prehrane in redne vadbe.

Ko si v življenju zastavimo določen cilj, je ena izmed želja, da ga dosežemo kar najhitreje. In prav ta želja je pogosto glavni razlog, da poskušamo poiskati vse mogoče bližnjice, ki bi nas na cilj pripeljale v kratkem času z malo vloženega truda. Ponavadi takšne bližnjice niso nič drugega kot slepe ulice, ki nas pripeljejo do točke, ko nad svojim ciljem povsem obupamo.

Nič drugače ni niti pri hujšanju in preoblikovanju telesa. Katerim bližnjicam, ki to niso, se je treba izogniti, izveste v videu:

V zadnjem obdobju smo lahko priča številnim novim pripomočkom, predvsem na področju prehrane, ki naj bi nam zelo olajšali pot do želene postave. Različni čudežni izvlečki korenin, sirupi eksotičnih sadežev, čarobne tablete in napitki, ki naj bi poskrbeli, da bomo v izjemno kratkem času izgubili precej kilogramov, preprosto ne obstajajo.

Miha Geršič svetuje, da na takšne bližnjice preprosto pozabimo in privarčujemo denar za pametnejše nakupe. Če bi izdelki resnično delovali, bi verjetno vsi fitnes centri že zdavnaj zaprli svoja vrata.

Poleg tega, da izdelki ne pripomorejo k doseganju obljubljenega, bi bila izguba večjega števila kilogramov v kratkem času nezdrava. Odvečni kilogrami se tako še hitreje vrnejo. Smiselno je, da v povprečju na teden izgubimo od pol do enega kilograma telesne teže. Tako se bomo izognili učinku joja, ko se odvečni kilogrami hitro vrnejo in je preobrazba neuspešna.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin