SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Brez diete in telovadbe je v 3 tednih izgubila 25 kilogramov. Kako je to mogoče?

Oglasno sporočilo

Gospa Manja Kotnik (36 let) je odkrila naravno metodo, s katero je v manj kot mesecu dni brez odrekanja izgubila 25 kilogramov. Zahvaljujoč temu se je znova zaljubila v moža in se znebila svojih kompleksov. Poglejte, kako!

Foto_1 | Foto:

Poročila sem se zelo mlada, potem sva bila zaljubljena drug v drugega kot dva golobčka, se spominja Manja. Po enem letu se nama je rodila prva hči Katarina, nato pa dva sinova, Damjan in Andrej. Ko sem bila noseča, se ničemur nisem odpovedovala. "Vse to je za malčke. Jesti moram za dva," sem se prepričevala. Čutila pa sem, da potem ne bo tako preprosto shujšati.

Žal sem se v treh nosečnostih skupaj zredila za več kot 20 kilogramov. Nosila sem ohlapna oblačila in se prepričevala, da povečanje moje teže ni tako opazno. Tašča mi je kmalu dala vedeti, kako sem se motila. Na krstu Andreja je k meni prišla in brez oklevanja izstrelila: "Manja, si spet noseča? Ni prezgodaj za to?"

Zardela sem in rekla, da nisem noseča. Potem pa sem spoznala, kako je moje salo vidno drugim.

Foto_2 | Foto:

Moj mož je nehal v meni videti žensko

Najhuje pa je bilo to, da je mož izgubil zanimanje zame. Seveda sem vedela, da me spoštuje. Bil je najboljši oče najinim otrokom. Vendar mi ni več prinašal rož, začel je pozabljati na najine obletnice. Ni opazil majhnih sprememb na mojem videzu – na primer nove pričeske ali ličila. Nehal je govoriti, da me ljubi. Vse redkeje je kukal v spalnico. Bila sem obupana.

Res sem želela shujšati, a pri treh otrocih držanje diete ni majhen zalogaj. Jedla sem, ko sem imela trenutek prostega časa, ali pa sem pojedla, kar so otroci pustili na krožniku. Poleg tega je moj mož pogosto prihajal domov med odmorom za kosilo – kako naj takrat ne jem z njim?! Na ta način sem pojedla dve veliki kosili na dan. In sem se še naprej redila ...

Sčasoma je moj mož začel odkrito govoriti, naj jem manj. Kar zasolzile so se mi oči. Počutila sem se, kot da me straži. Počutila sem se kriva, ko sem včasih pojedla kos torte ali pico. Toda kako se odreči, ko pa tako lepo diši in mika, vsi drugi pa jedo? No, kako?

Odločila sem se boriti za lepo postavo

Odločila sem se, da bom vzela stvari v svoje roke in se lotila vseh shujševalnih metod, o katerih sem slišala na televiziji ali brala na internetu.

Stisnila sem zobe in se začela držati stroge diete, pila sem veliko vode, ko so otroci spali, sem telovadila. Poskusila sem celo z meditacijo ... Vem, da se sliši neumno, ampak morala sem poskusiti.

Vendar to ni naredilo ničesar, prav tako ni izboljšalo mojega videza in počutja. Dejstvo, da sem izgubila mogoče dva kilograma, pa ni bilo vidno. Poleg tega se mi je nenehno vrtelo in mi je bilo slabo, ker nisem jedla dovolj in sem se naveličala telovadbe. Nisem imela moči igrati se z otroki in biti vesela, mama, polna življenja, ki si jo otroci zaslužijo. Moram priznati, da sem nanje celo nekajkrat kričala.

Na prvomajski konec tedna pred enim letom sem na spomladanskem sprehodu z možem in otroki začutila val vročine, pred očmi se mi je stemnilo in izgubila sem zavest ...

Foto_3 | Foto:

Zbudila sem se v reševalnem vozilu

Ko sem odprla oči, sta se zdravnik in dva reševalca sklanjala nad menoj. Ampak on me je grajal zaradi vseh teh diet in obremenjevanja telesa s telovadbo.

Ali ni vašega zdravja škoda za takšno neumnost? Navsezadnje obstajajo preizkušeni in z naravo združljivi načini za hujšanje − zdravnik mi je tako rekel.

V bolnišnici so naredili dodatne preiskave in izkazalo se je, da imam povišan holesterol in previsok krvni tlak. Vse zaradi prekomerne telesne teže, seveda.

Tista noč, ki sem jo preživela v bolnišnici, je bila zame prelomna. Spoznala sem, da razlog za hujšati ne sme biti to, da bi bila bolje videti v svojih oblekah ali da me tašča ne bi več zasmehovala. Morala sem shujšati za svojo družino.

Nisem mogla zaspati, zato sem šla na hodnik. Potem sem se začela pogovarjati s pacientko, ki je z mano ležala v sobi, in ta pogovor mi je spremenil življenje.

Gospa Anja − tako ji je bilo ime − mi je povedala o metodi, ki bi lahko rešila večino mojih težav ...

S to metodo boste v 28 dneh izgubili celo 30 kilogramov!

Anja je tako kot jaz neuspešno poskušala shujšati z dietami in telovadbo. Na koncu ji je njena svakinja povedala skrivnost − obstaja neinvazivna, naravna metoda hujšanja, ki daje neverjetne rezultate. Zahvaljujoč njej je svakinja izgubila 15 kilogramov.

Gospa Anja je vedela, da njena svakinja nikoli ne govori tjavendan. Poskusila je − in sama je izgubila kar 31 kilogramov! Poleg tega sem lahko tudi sama občudovala učinke. Gospa Anja je namenoma vstala iz postelje in mi predstavila svojo postavo. Bila je brezhibna!

Gospa Anja je na list papirja zapisala ime metode − in že takrat sem začutila, da mi bo TO spremenilo življenje. In prav sem imela!

Foto_4 | Foto:

V treh tednih sem izgubila 25 kilogramov brez diete in telovadbe!

Vedela sem, da je to moja zadnja rešilna bilka. Sledila sem navodilom. Bila je potrebna le ena preprosta stvar vsak dan, da bi shujšala. In to kakšna!

Prvi dan sem izgubila en kilogram. Mislila sem, da je morda naključje, a sem nadaljevala tretma. Drugi dan sem imela že tri kilograme manj ... pa pet kilogramov manj petega dne ... Po 20 dneh tretmaja sem se spravila v hlače še iz časov pred prvo nosečnostjo. Po manj kot mesecu dni sem imela 25 kilogramov manj!

Moje razpoloženje se je takoj izboljšalo. Ne samo zaradi videza, ampak tudi zato, ker nisem bila nenehno zaspana in nisem postala utrujena pri najpreprostejših dejavnostih.

Po mesecu dni sem naredila vse teste in izkazalo se je, da so idealni! Normalen holesterol, normalen sladkor, normalen krvni tlak. Zdravnik se je pošalil, da si lahko rezultate obesim na steno.

Končno sem lahko zdrava, energična in vitalna mama, ki si jo moji otroci zaslužijo!

Moj mož se je spet zaljubil vame

Tudi moj mož je opazil mojo preobrazbo. Smeje se, da so mu v tej bolnišnici zamenjali ženo. Vendar vem, da mu je ta sprememba všeč. Več časa preživim z družino, skupaj kolesarimo in hodimo na dolge sprehode.

Na 15. obletnico poroke me je mož povabil v čudovito restavracijo. Kupil je šopek vrtnic in rekel, da lahko izberem, kar hočem. Super občutek je bil, da sem lahko naročila juho, glavno jed in sladico, ne da bi razmišljala o tem, koliko se bom zredila.

Po večerji mi je mož izročil prstan z gravuro na notranji strani: "Za najboljšo ženo na svetu." Ne bom skrivala, da sem se razjokala.

Čudovito je, da lahko zdaj vsaka ženska tako enostavno izgubi 10, 15 ali 30 kilogramov in se spet počuti privlačna in polna življenja!

Kliknite tukaj, da bi uporabili metodo >>

Naročnik oglasnega sporočila je Global Group Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin