SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard)

0

termometer

Krij mi hrbet

Ryan Reynolds in Samuel L. Jackson v akcijski komediji o telesnemu stražarju, ki mora zaščititi najbolj iskanega plačanega morilca na svetu.

ZDA, Nizozemska, Kitajska, Bolgarija/2017/106 min.
Režija: Patrick Hughes
Igrajo: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek, Kirsty Mitchell, Deborah Rock
Žanr: Akcijska komedija
Ocena IMDb: 7,0/10 │ Rotten Tomatoes: 40 %

Darius Kincaid je med najbolj iskanimi plačanimi morilci na svetu, vrhunski agent Michael Bryce pa dobi nalogo, da ga ščiti kot pričo. Seveda nič ne gre po načrtu.

Kincaid je namreč Brycev zapriseženi nasprotnik. Leta sta se gledala prek svojih pištol, zdaj pa morata sodelovati in med drugim preživeti srečanje s krvi željnim vzhodnoevropskim diktatorjem.Krij mi hrbet


Zanimivosti:

• Na enem od posterjev filma Ryan Reynolds prenaša Samuela L. Jacksona. To je parodija na poster filma Telesni stražar (1992), na katerem je Kevin Costner prenaša Whitney Houston, v napovedniku pa lahko slišimo tudi uspešnico I Will Always Love You, ki jo je Houstonova posnela za omenjeni film.

Krij mi hrbet • Samuel L. Jackson v filmu izgovori kar 122 kletvic, proti koncu filma pa odpoje še skladbo Nobody Gets Out Alive.

• To je drugi skupni projekt obeh vodilnih igralcev po animirani komediji Turbo (2013).

• Samuel L. Jackson in Gary Oldman sta bila soigralca že v filmih Prava stvar (1993) in RoboCop (2014), Reynolds in Oldman pa sta pred tem sodelovala že pri filmu Criminal (2016).

• Scenarij Toma O'Connora se je leta 2011 uvrstil na znameniti hollywoodski črni seznam najboljših scenarijev, ki še čakajo na filmsko upodobitev.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Voznik (Baby Driver) 

Napovednik filma Krij mi hrbet:

[video: 67167 / ]


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin