Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 8. 2014,
10.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 18. 8. 2014, 10.05

8 let

Top 10 zvezdniških prijateljstev iz otroštva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ob spremljanju gala prireditev se zdi, kot da se vsa zvezdniška smetana med seboj pozna in pozdravlja, a presenečeni boste, ko boste izvedeli, da so se družili, še preden so zasloveli.

Ryan Gosling in Justin Timberlake Zvezdnika, za katerima vzdihujejo številne oboževalke, sta svoje osvajalske veščine skupaj pilila že od mladih nog. Prvič sta se srečala še kot najstnika v Mickey Mouse Clubu. Še več, ko se je Ryan v začetku devetdesetih preselil v Orlando, je živel kar pri Justinu. Lynn Timberlake, mama danes slavnega pevca, je bila pol leta celo Goslingova skrbnica, medtem ko se je plavolaščeva mama vrnila na delo v Kanado.

Leonardo DiCaprio in Tobey Maguire Zvezdnika sta bila prijatelja, že dolgo preden sta se združila v Velikem Gatsbyju. "Tobyja sem prvič videl na neki avdiciji in si rekel, da hočem imeti takšnega prijatelja," je v intervjuju za Huffington Post povedal DiCaprio in dodal, da je Tobeyja kmalu videl med snemanjem filma z Whoopi Goldberg, ko se je peljal iz šole. "Skočil sem iz avtomobila in sredi snemanja prizora začel kričati: 'Tobey! Tobey! Mi daš svojo telefonsko številko?' On pa mi je odgovoril: 'Kdo si že ti?'"

Courtney Love in Drew Barrymore Courtney je za TimesOnline izjavila, da je Drew prvič videla v toaleti, kjer je kadila. Drew je bilo osem let, Courtney pa 19. Dekleti sta se zbližali med žurerskim obdobjem in ostajata dobri prijateljici.

Kim Kardashian in Nicole Richie Kim Kardashian in Nicole Richie se poznata že od mladih nog, saj sta živeli v isti soseski in imeli isto družbo. Poleg tega sta imeli obe vplivna očeta Lionela Richieja in Roberta Kardashiana. Kim je fotografijo objavila na družbenem omrežju, kjer je pripisala: "Z Nicole sva bili tako kul pri trinajstih."

Naomi Watts in Nicole Kidman Avstralski zvezdnici sta najboljši prijateljici že od srednje šole. "Druži naju nagajivo odštekan smisel za humor," je nekoč izjavila Naomi.

Kate Hudson in Liv Tyler Lepotički sta se zahvaljujoč slavnim staršem Goldie Hawn in Stevenu Tylerju že v mladosti vrteli v istih krogih prijateljev. Zares pa sta se zbližali, ko sta začeli obiskovati isto srednjo šolo. Nato sta se združili še v filmu Dr. T & the Women, v katerem sta si izmenjali celo poljub.

Demi Lovato in Selena Gomez Demi in Selena sta konec devetdesetih skupaj zaigrali v otroški seriji Barney & Friends in postali najboljši prijateljici. Zvezdnici sta prijateljevali od njunega sedmega leta starosti, dokler ni Demi leta 2010 zaradi psihičnih motenj odšla na zdravljenje. Selena je v začetku letošnjega leta v enem od intervjujev povedala, da ji je žal, da sta se tako oddaljili, saj je bila takrat premlada, da bi razumela, kaj Demi prestaja, in ji ni znala pomagati.

Jonah Hill in Adam Levine Danes velika zaslužkarja sta bila v dobrih odnosih, še preden sta zaslovela. Hill je v intervjuju za Playboy izjavil: "Adam je kot del moje družine. Ne jemljem ga kot rock zvezdnika, zame je le izjemna oseba. Vedno je bil tukaj za mojo družino bolj kot kdorkoli drug. Ta moški ima mojo ljubezen in spoštovanje za vedno."

Cameron Diaz in Snoop Dogg Prikupna plavolaska in veliki ljubitelj konoplje sta nekoč sedela v istih šolskih klopeh. Cameron je v šovu Lopez Tonight o njunem poznanstvu celo izjavila: "Od koga pa mislite, da sem kupovala travo?"

Paris Hilton in Nicole Richie Potem ko sta skupaj odraščali v elitnem predelu Bel-Aira, sta Paris Hilton in Nicole Richie posneli tudi resničnostni šov Simple Life. Čeprav se danes ne družita več, pa je Nicole pred kratkim izjavila, da je bogata dedinja še vedno ena njenih najboljših prijateljic, ki jo poznajo od samega začetka.

Ne spreglejte