Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 9. 2014,
17.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 19. 9. 2014, 17.47

8 let

Zaljubljeni na ekranu in v resničnem življenju (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V slovenskih kinematografih so začeli predvajati film Pot v raj, v katerem igrata Ajda Smrekar in Klemen Janežič, igralca, ki sta par tudi zasebno. A nista edini igralsko-romantični duo med igralci.

Elizabeth Taylor in Richard Burton, Angelina Jolie in Brad Pitt, Eva Mendes in Ryan Gosling … Filmske romance, ki prerastejo tudi v zasebne – ali obratno – se ne dogajajo le v Hollywoodu, temveč tudi pri nas. Poiskali smo pet (nekoč ali zdaj) zaljubljenih parov med domačimi igralci.

Ajda Smrekar in Klemen Janežič v filmu Pot v raj

Mlad igralski par Ajda Smrekar in Klemen Janežič v morsko obarvanem filmu Pot v raj igrata Lučko in Zaka, ki se po spletu naključij znajdeta na jadrnici, ki pluje po Dalmaciji. Zaku so pred kratkim umrli starši in na morje se odpravi, da bi se spopadel z izgubo, medtem ko je Lučka frfotava in zgovorna mladenka, njegovo popolno nasprotje. Igralca Ajda in Klemen z bližino na jadrnici nista imela težav, saj sta par tudi zasebno.

Polona Juh in Saša Tabaković v filmu Pod njenim oknom

Igralca Polona Juh in Saša Tabaković sta se kljub desetletni razliki v starosti zaljubila med snemanjem filma Pod njenim oknom, ki ga je režiral Metod Pevec. Danes sta ponosna starša sinčka Bele, skupaj pa večkrat stojita tudi na gledališkem odru ljubljanske Drame.

Tanja Ribič in Branko Đurić v filmu Kajmak in marmelada

Najpogosteje se v filmih pojavljata prav skupaj. Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro seveda, ki imata v zadnjih letih skoraj do potankosti usklajen seznam filmov, v katerih sta igrala. Tudi par sta že igrala – nepozabna sta bila kot Špela in Božo v filmu Kajmak in marmelada. V isti igralski zasedbi pa sta bila še v filmih Traktor, ljubezen in rock'n'roll, Atomski z desne, Hvala za Sunderland, Nikogaršnja zemlja in tudi v televizijski seriji Naša mala klinika.

Primož Ekart in Iva Babić – TV Dober dan

Na malih zaslonih smo lahko pred leti spremljali zakonca Ekart-Babić, Primoža in Ivo. Igralski par, ki je skupaj stal tudi na odrskih deskah, ima otroka Filipa in Lino.

Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek – Gremo mi po svoje 2

V mladinski filmski uspešnici Gremo mi po svoje 2 sta drug ob drugem zaigrala eden od naših najbolj duhovitih igralcev Jurij Zrnec in lepotica Sabina Kogovšek. Starša dveh deklic, Leni in Lole, sicer že nekaj časa živita ločeno.

Ne spreglejte