Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 4. 2014,
17.44

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 4. 4. 2014, 17.44

8 let, 5 mesecev

Victoria Beckham bo za rojstni dan jahala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Victoria Beckham bo čez slabih štirinajst dni praznovala 40. rojstni dan, kar bo proslavila z jahanjem po hollywoodskih gričih. Med povabljenimi bo tudi igralka Eva Longoria.

Victoria Beckham bo veliko praznovanje svojega 40. leta, dopolnila jih bo 17. aprila, obarvala tematsko. S povabljenci, med katerimi ne bo manjkalo zvezd, se bo družila med galopiranjem po hollywoodskih gričih.

Modna oblikovalka je članica jahalnega kluba v Los Angelesu. Vir blizu nje je za britanski tabloid Daily Mirror povedal, da je zvezdnica prvič jahala pred leti. Takoj je bila navdušena, v zadnjih mesecih pa je to aktivnost vzela zares in kot še zapisujejo, naj bi bila v tem zelo dobra.

"Konja na svojem vrtu v Londonu ne more imeti, vendar ko je v Los Angelesu, kar je vsakih šest tednov, gre jahat vsak dan," je za britanski tabloid še povedal neimenovani vir. Dodal je: "Jahanja pa ne obožuje le zato, ker je dobra vadba, temveč zato, ker se lahko giblje na prostem, ne da bi jo kdo prepoznal."

V Londonu bo umirjeno Zvezdnica, ki bo imela letos dve zabavi, eno v Londonu, drugo v Los Angeles, pa bo z ameriškimi povabljenci svoj rojstni dan očitno preživela aktivno. Zabava se bo tako začela že popoldne, in sicer med ježo na prostem. Pri jahanju se ji bo pridružila tudi igralka Eva Longoria. Popoldne pa se bo nadaljevalo v večer, pravzaprav večerjo, in sicer v restavraciji Eva. V Londonu bo praznovanje bolj umirjeno, doma in v ožjem krogu.

Ne spreglejte