Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 6. 2014,
18.53

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 20. 6. 2014, 18.53

7 let

Obleka Victorie Beckham s prvega zmenka z Davidom Beckhamom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Victoria Beckham se je razveselila svoje nedavne najdbe v omari - našla je namreč obleko, ki jo je nosila na prvem zmenku s svojim zdajšnjim možem Davidom Beckhamom.

Na twitterju je Victoria Beckham objavila fotografijo oranžne obleke, ki jo je pred petnajstimi leti nosila na prvem zmenku s svojim zdajšnjim možem. Najdbe je bila zvezdnica očitno tako vesela, da jo je s svojimi oboževalci delila na socialnem omrežju.

David in Victoria Beckham sta se spoznala na dobrodelni nogometni tekmi leta 1997. To je bilo v času, ko je bila zvezdnica še članica Spice Girls, David Beckham pa je takrat igral za Manchester United. Preden sta se julija 1999 poročila na irskem gradu Lutterllstown, sta bila par dve leti.

Ob objavi obleke, ki je "zakrivila" poroko med Victorio in Davidom Beckhamom, se je modna oblikovalka še ozrla v preteklost. Na twitterju je namreč objavila tudi eno izmed svojih nosečniških fotografij, na njej je v črni raztegljivi oprijeti obleki. Pod njo pa zapisala: "Poglejte, kaj sem našla!! Raztegljiva nosečniška obleka z Brooklynom v trebuščku." Prvi sin zvezdniškega para Brooklyn se je rodil 4. marca 1999.

Ne spreglejte