Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 2. 2014,
10.04

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 1. 2. 2014, 10.04

7 let, 12 mesecev

Najbolj zaobljene zvezdniške zadnjice (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Seksi zadnjica priteguje pozornost, buri domišljijo in ponuja lastnici, da z njo tudi dobro zasluži. Predstavljamo vam najbolj zaobljene zvezdniške zadnjice, ki združujejo vse troje.

Coco T Čeprav bi marsikdo pomislil, da je njena okrogla in ogromna zadnjica delo plastičnega kirurga, Coco T, boljša polovica raperja Ice T- ja trdi, da je popolnoma naravna. Priznala pa je, da ima vsadke v prsih.

Christina Hendricks Ljubka Christina nima samo zapeljive zadnjice, ampak kar zapeljivo telo in obraz. Mislili smo, da se modni oblikovalci kar pulijo zanjo, a sama priznava, da še vedno delajo obleke samo za suhice (velikost 0 ali 2) in da se še vedno trudi, da bi koga prepričala, naj ji naredijo večjo obleko. Hudiča, kako nesramni so!

Jennifer Lopez Čeprav ima mnogo lepih ženskih atributov, je prav ona tista, ki je poskrbela, da so se velike zadnjice vrnile v modo v velikem slogu. Čestitamo, ker je tudi po rojstvu otrok njena zadnja plat ostala čvrsta in pokončna.

Sofia Vergara Sofia je ženska, ki se zelo zaveda svojih čarov in jih tudi z veseljem razkazuje. Ne bi ji prisodili, da ima že odraslega sina, saj je njeno telo popolno.

Serena Williams Obstaja razlog, zakaj toliko moških z veseljem gleda ženski tenis, in Serenina poskočna zadnjica je eden izmed njih.

Kim Kardashian Saj ste vedeli, da bo na našem seznamu najbolj zaobljenih ženskih zadnjic. Preprosto nismo mogli drugače, kot da še enkrat pokažemo na enega izmed razlogov, zakaj je Kim slavna. In, oh, mimogrede - ker je imela dovolj zlobnih jezikov, ki so trdili, da ima v zadnjici vsadke, si jo je slikala in dokazala, da je njena ritka naravna.

Amber Rose Je lepa in izzivalna, a tisto, kar je odločilno pri njenem videzu, je njena zadnjica, ki je ne more skriti, zato jo rada poudarja.

Beyonce Poleg Jennifer Lopez še ena, ki ima glas in stas, tako da je vedno izbira, kam jo boste gledali.

Shakira Njeni boki ne lažejo, prav tako ne njena zadnjica. Na spletni strani wenn.com so jo oboževalci postavili na tretje mesto najlepših zvezdniških zadnjic.

Kyle Minogue Čeprav nima zadnjice, na katero bi lahko postavil koarec šampanjca, pa ima gotovo eno najlepše zaobljenih in čvrstih, ki nam je všeč prav toliko kot njen glas in obraz.

Kelly Brook Ima popolno telo, zato ni čudnega, da je tudi njena zadnjica ena najlepših med zvezdnicami. Že davno pred Kim Kardashian je znala pozirati tako, da je opozorila nanjo.

Ne spreglejte