Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 9. 2013,
14.20

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 24. 9. 2013, 14.20

8 let, 3 mesece

Na skrivnostni zabavi bo nastopila Niki Belucci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tančice oranžne skrivnosti se odstirajo. Miss J se pridružuje Niki Belucci, ki bo poskrbela za dvig temperature na plesišču. Skrivnost bo razkrita 26. 9. na skrivni lokaciji v Ljubljani.

Vse bližje so dnevi, ko bo Miss J stopila iz sence in se predstavila svoji novi party generaciji, ki ji vneto sledi na družabnem omrežju. Zadnji mesec je bilo moč zaslediti sveže gibanje Access D Secret, ki ustvarja zgodbo ekskluzivnih dogodkov pod taktirko ambasadorke urbanega užitkarjenja. Misteriozna dama je tako datum snidenja že razkrila: prestolnica bo zažarela v oranžnih odtenkih ta četrtek, 26. septembra. Lokacija zabave do zadnjega ostaja skrbno varovana skrivnost, znano pa je da se bo plesalo dolgo v noč na priljubljene house ritme, za katere bo skrbela Niki Belucci.

Plesalo se bo na divje ritme prelestne Niki Belucci Didžejka, ki prihaja iz sosednje Madžarske, je prava paša za ušesa in oči, s svojim šarmantnim, seksi in energičnim nastopom pa je že očarala večino osrednjih svetovnih klubov in bila v preteklosti tudi rezidentka v odmevnem španskem klubu Amnesia na Ibizi. Poleg divjih house ritmov Niki slovi tudi po tem, da na nekaterih nastopih vrti zgoraj brez in tako še dodatno ogreje plešočo množico. Ali se bo slekla tudi za slovensko izbrano občinstvo še ni znano, znano pa je, da se bo na težko pričakovani zabavi letošnje jeseni plesalo še dolgo v noč.

Ste prejeli povabilo Miss J? Access D Secret je sveža nadgradnja priljubljenih oranžnih zabav, ki se jih že več let zapored z veseljem udeležujejo številni slovenski estradniki. Tokrat se bodo vrata v svet misterija odprla tudi širši, zabave željni javnosti, ki je uspela razvozlati namige Miss J v njenih senzualnih video napovednikih. Ste med srečnimi povabljenci tudi vi? Vstopite v svet skrivnosti, vendar shhh…ne povejte nikomur.

Ne spreglejte