SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mis Slovenije je bilo strah kleti

2

termometer

Nekdanja mis Slovenije Tina Petelin je bila kot otrok pravi multipraktik: obiskovala je tečaj plesa, lutkovno gledališče, nato pa obiskovala tudi tečaje tujih jezikov ter trenirala smučanje in tenis.

Mis Slovenije 2009 Tina Petelin se je rodila 28. oktobra 1985 v Mariboru, kjer je tudi preživela otroštvo. Ima še eno sestro, deset let mlajšo Tjašo. Kot najstnica je oboževala dekliško skupino Spice Girls in, kot pravi, ni bila niti piflarka niti upornica.

Kdo vam je izbral ime in zakaj? Oče, ker mu je bilo všeč.

Vaša prva beseda? Verjetno mama ali baba.

Prvi spomin? Težko se ga spomnim.

Najljubša risanka, igra in knjiga? Rada sem igrala na mini klavir, gledala risanko Tom in Jerry, moja najljubša knjiga pa je bila Zvezdica zaspanka.

Najljubša sladkarija? Ni je bilo.

Česa ste se najbolj bali? Kleti, velikokrat sem morala namreč v bloku, kjer smo živeli, iti v klet po kak kompot ali kakšno drugo konzervirano hrano, ki smo jo hranili v kleti.

Najboljši prijatelj/prijateljica? V kakšnem odnosu ste danes? Pred osnovno šolo je bil to Marko, ki je bil moj sosed in s katerim nimam več veliko stikov, le občasno, v osnovni šoli in ko sem trenirala smučanje, pa je to bila prijateljica Kaja, s katero sva še zdaj v zelo zelo dobrih odnosih.

Kaj ste si želeli postati? Nič posebnega.

Obšolske dejavnosti? Kot otrok sem obiskovala tečaj plesa, obiskovala lutkovno gledališče, nato pa sem obiskovala tudi tečaje tujih jezikov ter trenirala smučanje in tenis.

Prebujanje pubertete: naj zvezdniški idol? Spice Girls in Backstreet Boys, Leonardo DiCaprio.

Srednješolska leta: upornik ali piflar? Srednje, ne eno in ne drugo.

Najstniška stilska podoba? Običajna, nič kaj posebna.

Spomin z maturantskega izleta? Super izlet, spoznala sem prvega fanta in se zabavala.

Prvo plačano delo? Občasno delo kot hostesa in promotorka.

Kaj bi danes svetovali sebi pri osemnajstih letih? Da bi v šoli bolj poslušala predavatelja, obiskovala več tečajev tujih jezikov ter brala časopis in gledala poročila vsak dan.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin