SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kim in Kanye na medeni teden na Irsko (foto)

2

termometer

 | Foto:
Po poroki v Firencah se je trenutno najbolj vroči par odpravil na medeni teden. Po Parizu in Firencah je na vrsti luksuzno letovišče v Corku, kjer bo par samo za bivanje porabil 50 tisoč evrov.

Kim in Kanye sta na Irsko prispela v nedeljo z zasebnim letalom, nato pa ju je limuzina odpeljala do letovišča Castlemartyr, luksuzne graščine, kjer bivanje v predsedniškem apartmaju stane 2.750 evrov.

Seveda pa zakonca West ne bi bila zakonca West, če ne bi poleg predsedniškega apartmaja najela še deset sosednjih sob. Stroški bivanja bodo tako nanesli več kot 50 tisoč evrov, verjetno pa bosta mladoporočenca svoj zakon proslavila še s kakšnimi dodatnimi storitvami.

Hotel, ki so ga zgradili na 800 let starih ruševinah, ima poleg štirih restavracij tudi spa in fitnes, par pa naj bi načrtoval tudi obisk Dublina, ki je sicer na drugem koncu Irske. Njuno bivanje na Irskem bo trajalo zgolj en teden, saj sta nato potrdila udeležbo na poroki Kanyejevega stilista.

Čeprav je morda izbira lokacije za medene tedne nekoliko nenavadna, pa sta se tja odpravila tudi Kimina mati Kris in njen mož Bruce Jenner, ki sta se poročila leta 1991. Kris Jenner bo tokrat teden preživela v Parizu, kjer bo skrbela za svojo vnukinjo North.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin