Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 1. 2013,
10.58

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 1. 1. 2013, 10.58

7 let, 12 mesecev

Hugh Hefner: Čas, ki mi ostaja, želiva preživeti skupaj!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V Playboyevem dvorcu v Los Angelesu sinoči ni manjkalo razlogov za slavje. Poleg skoka v leto 2013 sta "pobegla" nevesta Crystal Harris in Hugh Hefner skočila tudi v zakonski stan!

26-letna svetlolasa lepotica, ki je 60 let starejšega (!) Hugha Hefnerja junija 2010 le nekaj dni pred poroko zapustila, si je (po globokem pogledu v denarnico) očitno premislila in se vrnila v objem in varno zavetje več milijonov "težkega" Playboyevega mogotca.

Crystal Harris je na predvečer leta 2013 končna postala Chrystal Hefner, žena "Številka 3". Gospod in gospa Hefner sta si poročne zaobljube izmenjala na intimni slovesnosti v Playboyevem dvorcu, ki ji je, sodeč po fotografijah, ki jih je lepotica vestno objavljala na Twitterju, prisostvovalo le dva ducata povabljencev, kar je bistveno manj od 300 povabljenih gostov, ki naj bi njun skok v zakonski stan spremljalo junija 2010.

Poročno fotografijo sveže pečenega para Hefner je na Twiiterju objavil tudi ženin, zraven pa pripisal: "S Crystal sva se v dvorcu poročila na predvečer novega leta. V vlogi poročne priče je nastopil Keith (brat Hugha Hefnerja – op. a.). Obožujem to dekle!"

Čeprav jo obožuje zdaj, pa so bila njegova čustva verjetno diametralno nasprotna pred časom, ko je Chrystal javno priznala, da je bila s Hefnerjem intimna le enkrat in še to precej na kratko. Spolni odnos naj bi trajal vsega dve minuti in takrat jo je vse skupaj minilo. "In preprosto sem se obrnila in šla. Hef me ne vzburja, tako je!" je zatrdila in dodala, da ga sploh še nikoli ni videla golega.

Par se je navkljub njenim ne prav laskajočim izjavam maja lani pobotal.

Hugh, ki je nedavno priznal, da s Chrystal želi ostati vse do smrti, še vedno vztraja, da ga 60-letna razlika v letih ne zanima. Na Twitterju je zapisal, da dramatična razlika v letih ni pomembna in da želita čas, ki mu je na voljo, preživeti skupaj.

Ne spreglejte