SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Elton John in David Furnish: O drugem otroku nenehno razmišljava

1

termometer

Elton John in David Furnish se bosta to poletje dokončno odločila, ali bosta še v drugo postala starša.

''Nenehno govoriva o drugem otroku,'' je priznal zvezdniški par. Želita si, da bi njun enoletni sin Zachary, ki ga je na božični dan leta 2010 rodila nadomestna mati, dobil brata ali sestro. Dokončno odločitev bosta sprejela poleti v njuni francoski počitniški rezidenci.

Če se bosta za drugega otroka resda odločila, si želita, da bi bila darovalka jajčeca ista. Tako bi bil brat ali sestra malemu Zacharyju tudi biološko blizu. A ker odločitev za nadomestno materinstvo ni preprosta, se zavedata, da bosta morda morala izbrati drugo biološko mater. Upata, da bo tako prijetna kot prejšnja. Pri čemer bosta ponovila enak postopek kot v prvo - spermo bosta darovala oba. Tako bo biološko očetovstvo, čeprav pravijo, da je njun sin izredno podoben Johnu, ostalo neznanka.

John in Furnish pravita, da bo težko izbrati tudi botre. Zacharyjevi ''zaščitniki'' so Lady Gaga, urednica revije Vanity Fair Indrid Sischy in njen partner Sandy Brant.

Pevec in filmski producent sinovemu odraščanju posvečata veliko pozornosti. ''Zachary bo lahko dvojno stigmatiziran. Najprej za to, ker je otrok slavnih staršev, drugič, ker ima dva očeta,'' pravita zvezdniška starša, ki sta se prav zaradi tega o vzgoji skrbno posvetovala s strokovnjaki.

''Upoštevava nasvete, ki so nama jih dali. Napisala sva zgodbo o Zacharyjevem spočetju. Navedla sva ljudi, ki so bili v proces vključeni, hkrati pa večkrat poudarila, da je vsemu botrovala ljubezen,'' pravita. ''Vzgojila ga bova, da bo ponosen na to, kar je,'' še poudarjata.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin