Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 7. 2022,
10.28

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,77

8

Natisni članek

rop Tamara Ecclestone

Sreda, 27. 7. 2022, 10.28

1 leto, 9 mesecev

Ecclestonova hči ponuja milijone za prijetje roparja, ki se skriva v Srbiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,77

8

Tamara Ecclestone | Foto Guliverimage/Imago Lifestyle

Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Tamara Ecclestone je za informacije, ki bi privedle do najdbe njenega nakita, ukradenega leta 2019, pripravljena odšteti zajeten znesek.

Decembra 2019 so Tamari Ecclestone, hčerki nekdanjega šefa formule 1 Bernieja Ecclestona, roparji iz njene hiše v Londonu odnesli nakit in gotovino v vrednosti skoraj 30 milijonov evrov. Trije sodelujoči v največjem ropu v britanski zgodovini so že za zapahi, gre za državljane Italije Jugoslava JovanovićaAlessandra Malteseja in Alessandra Donatija, četrtega roparja skupaj s plenom pa policija še vedno išče.

Osemintridesetletna Tamara je zdaj v pozivu javnosti ponudila finančno nagrado za informacijo, ki bi privedla do najdbe ukradenih dragocenosti ter aretacije četrtega roparja, Daniela Vukovića, ki naj bi se skrival v Srbiji. Kot je sporočila prek Instagrama, je pripravljena odšteti nagrado v višini 25 odstotkov vrednosti vsega, kar bo policija našla in ji vrnila.

Tamara Ecclestone | Foto: Reuters Foto: Reuters

"Dolgo sem čakala, da bi ukradene stvari dobila nazaj po ustaljeni poti, a do zdaj niso našli ničesar razen para uhanov," je sporočila, "zdaj bom storila to, kar sem hotela storiti od samega začetka, in to v stilu Mela Gibsona v filmu Odkupnina. Z veseljem izplačam nagrado za vrnitev moje in moževe ukradene lastnine ter za kazenski pregon Daniela Vukovića."

Srbske oblasti označila za pokvarjene

V zapisu je pohvalila delo britanske policije, ob tem pa namenila ostro kritiko Srbiji: "Težko je kaj doseči, ko imaš opravka s pokvarjenimi oblastmi, kot so v Srbiji."

"Ko pomislim na te ostudne ljudi, ki stikajo po moji hiši in se dotikajo mojih stvari, vem, da se v tej hiši nikoli ne bom več počutila varno kot nekoč," je še zapisala.

Preberite še:

Verratti Jessica
Sportal Grozna izkušnja nogometnega zvezdnika na počitnicah na Ibizi
Ne spreglejte