Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 3. 2012,
11.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 1. 3. 2012, 11.30

8 let

Družina Houstonove išče avtorja fotografij trupla pevke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Svojci pokojne, ki še skorajda niso začeli z žalovanjem, so se le nekaj ur po pogrebu soočili z novo težavo - ameriški tabloid je objavil fotografijo trupla pevke. Zdaj vneto iščejo fotografa.

Zgražanju oboževalcev in družine je sledilo ugibanje, kdo bi lahko naredil nekaj tako podlega. Pogreb je namreč potekal v krogu družine in prijateljev, skupaj naj bi jih našteli okoli 300, oboževalci pa so se lahko od pevke poslovili s spremljanjem pogreba v živo prek neposrednega televizijskega prenosa, kar pomeni, da je avtor fotografije nekdo od 300 prisotnih. Takoj po objavi so številni začeli namigovati, da je avtorica fotografije Whitneyjinega trupla nekdanja svakinja, Tina Brown, ki ne bi prvič obogatela na Whitneyjin račun. Pojavila se je tudi fotografija, na kateri pokojno pevko na nosilih nosijo iz hotela v vozilo.

Družina pokojne, predvsem pa njena mati Cissy, si na vse pretege želijo najti osebo, ki je posnela fotografijo in jo, najverjetneje za kar zajeten kupček denarja, prodala tabloidu National Enquirer.

"Ko boste naslednjič pomislile na zmenek z 'badboyem', pomislite na Whitney Houston" Svojci pevke pa se ne ukvarjajo le z iskanjem fotografa, temveč tudi s ponižujočimi voščilnicami z napisi: "Ko boste naslednjič pomislile na zmenek z 'badboyjem', pomislite na Whitney Houston. Le to bom rekel." Voščilnica je bila na prodajnih policah dostopna še pred smrtjo pevke, ki je umrla 11. februarja letos. Pozneje so jo sicer umaknili; nekateri menijo, da je bila pred smrtjo morda še nekoliko smešna, saj naj bi ženski svet opominjale na zakonske težave med pevko in njenim nekdanjim možem Bobbyjem Brownom.

Smrt je bila nesreča Po smrti je bila opravljena preiskava, ki bi pokazala vzrok smrti. Kot pravi losangeleška policija, na truplu pevke ni bilo najdenih nobenih sledi o morebitnem nasilju, zato se bodo njeno smrt razglasili za nesrečo. Izključena je tudi možnost samomora.

Ne spreglejte