Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
31. 1. 2018,
15.31

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,88

1

Natisni članek

obisk Nato Jelko Kacin Angelina Jolie

Sreda, 31. 1. 2018, 15.31

6 let, 2 meseca

Angelina Jolie še včeraj v Parizu, danes v Bruslju z Jelkom Kacinom #foto #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,88

1

Angelina Jolie, Jens Stoltenberg | Foto Reuters

Foto: Reuters

Po tem, ko je bila Angelina Jolie še včeraj v Parizu, kjer je snemala oglas za parfum in si z otroki ogledovala pariške znamenitosti, so jo danes čakali resnejši opravki. Udeležila se je obiska na sedežu zveze Nato v Bruslju, kjer je bil tudi naš evroposlanec Jelko Kacin.

Še pred začetkom VIP-obiska na sedežu Nata v Bruslju je poslanec Jelko Kacin tvitnil, da se jim bo danes pridružila posebna gostja, hollywoodska igralka Angelina Jolie, ki je tudi odposlanka Visokega komisarja ZN za begunce (UNHCR).

Joliejeva je med drugim izpostavila nasilje nad ženskami na konfliktnih območjih in dejala, da bo skupaj z zvezo Nato skrbela za omejevanje tega problema. "Posilstvo je pogosto orožje za doseganje političnih ciljev in nadzora," je opozorila in dodala, da dolgoročno brez enakopravnosti žensk ni mogoče doseči ne miru ne varnosti.

Med srečanjem se je Kacin redno oglašal prek Twitterja in objavil več fotografij Angeline. Ta ni navdušila le njega, ampak tudi druge, saj se, kot je zapisal, takšne gneče v največji dvorani na sedežu Nata med nastopom Angeline Jolie, ne spomni. "Razpravo je sama povzela v zgodovinsko ugotovitev: World needs NATO more than ever! (Svet potrebuje NATO bolj kot kdajkoli, op. p.)"

Kasneje se je pohvalil še s fotografijo, na kateri je ujet skupaj z zvezdnico. No, bolje rečeno, za njo. Ob tem je zapisal:

 

Igralko sta podprla tako generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg in Kacin, ki je pohvalil njeno delo na Zahodnem Balkanu, zlasti njen obisk Bosne in Hercegovine leta 2014. "Regija in še posebej žrtve potrebujejo še več empatije in vi ste obraz, ki to simbolizira," je izjavil veleposlanik in se tudi sam zavzel za to, da bi Nato predstavljal najvišje mogoče standarde na področju boja proti nasilju na podlagi spola, poroča STA.

Angie atrakcija tudi v Parizu

Igralka je trenutno na krajši turneji po Evropi; še včeraj se je s svojimi šestimi otroki potepala po Parizu, kjer so si ogledovali znamenitosti, a francosko prestolnico ni obiskala zaradi užitka, temveč dela.

Tam jo je čakalo snemanje reklame za francoski parfum Guerlain in paparaci so ji bili ves čas za petami.

V šik beli opravi pred trgovino Guerlain ... | Foto: Cover Images V šik beli opravi pred trgovino Guerlain ... Foto: Cover Images

... in naslednji dan v elegantni črnini z otroki med obiskom muzeja Louvre. | Foto: Cover Images ... in naslednji dan v elegantni črnini z otroki med obiskom muzeja Louvre. Foto: Cover Images

Preberite: Angelina Jolie je mislila, da bo še en film z Bradom rešil njun zakon

Ne spreglejte