Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 7. 2010,
9.56

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 7. 2010, 9.56

8 let, 2 meseca

Pravila in splošni pogoji nagradne igre Opera Carmen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ta pravila in pogoji določajo pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri Opera Carmen.

Definicije

Planet 9, d.o.o., organizira nagradno igro Opera Carmen. V nagradni igri lahko sodelujete prek portala SiOL, in sicer v času od 1. 7. 2010 do 5. 7. 2010.

S temi pravili in pogoji Planet 9, d.o.o., določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Organizatorja nagradnega kviza sta Planet 9, d.o.o., Vojkova 78, 1000 Ljubljana in Festival Ljubljana, ki prispeva nagrade.

Uporabnik storitve je lahko vsaka fizična ali pravna oseba.

Pravila, pogoji in cene

V žrebanju za nagrado bodo sodelovali vsi uporabniki, ki bodo v času trajanja nagradne igre pravilno rešili kviz, to pomeni, da bodo pravilno odgovorili na vsa v kvizu zastavljena vprašanja. Uporabnik lahko sodeluje večkrat in se z vsakim pravilno rešenim kvizom uvrsti v nagradno žrebanje.

Za sodelovanje v tej nagradni igri ni starostnih omejitev.

Sodelujoči se z oddajo odgovora strinjajo s sodelovanjem v nagradnem kvizu pod pogoji, navedenimi v teh pravilih in pogojih.

V žrebanju za nagrado (čeprav lahko sodelujejo v kvizu) ni dovoljeno sodelovati zaposlenim v podjetjih Planet 9, d.o.o., Mobitel, d.d. ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih na Planetu 9, d.o.o., in Mobitelu, d.d., in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo nagradnega kviza.

Žrebanje in nagrada

Za izvedbo nagradnega kviza in nadzor nad njegovim potekom ter žrebanje nagrajenca skrbi komisija v sestavi treh članov, ki so predstavniki organizatorja. Žrebanje nagrajenca bo 5. 7. 2010 ob 9. uri na naslovu Vojkova 78, 1000 Ljubljana.

Komisija bo izmed vseh veljavno rešenih kvizov izžrebala enega nagrajenca, ki bo prejel dve vstopnici za Opero Carmen, ki bo na sporedu 8. 7. 2010 v ljubljanskih Križankah.

V žrebanju sodelujejo vsi pravilno rešeni kvizi. Beležijo se s pomočjo računalniškega sistema oziroma so v njem shranjeni. Nagrajenec bo izžreban tako, da bo komisija najprej ugotovila število prejetih pravilno rešenih kvizov. Nato bo žrebanje nagrajenca izmed prejetih pravilno rešenih kvizov opravil računalnik po postopku, ki omogoča popolno naključnost izžrebane telefonske številke. O žrebanju se vodi zapisnik, ki vsebuje podatke o: datumu, uri in kraju žrebanja; navzočih osebah; poteku žrebanja; izžrebancu ter uri zaključka žrebanja. Zapisnik podpišejo vsi člani komisije. Žrebanje je dokončno. Izžrebani nagrajenec bo o nagradi obveščen prek elektronskega pisma. Nagrajenec se mora odzvati v roku, navedenem v sporočilu. V primeru, da se v tem roku ne javi, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade. Nagrajenec se strinja s tem, da se njegovo ime in priimek objavita na portalu Siol.

Prevzem nagrade

Darila, prejeta v nagradnih igrah, so predmet obdavčitve v skladu z določili Zakona o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Za prevzem nagrade mora nagrajenec predložiti: osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko ter navesti davčni urad.

Morebitno akontacijo dohodnine v zvezi z nagrado bo odvedel organizator nagradnega kviza. Organizator nagradnega kviza si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če: se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, se ugotovi, da je uporabnik v kvizu sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradnega kviza. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo.

Ostalo

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradnim kvizom in niso urejena s temi navodili, daje ustrezna tolmačenja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba.

Organizator nagradnega kviza hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradnega kviza na naslednji način: vse elektronsko zabeležene podatke na ustrezen način hrani še eno leto po izvršitvi nagradnega žrebanja, to je do 5. 7. 2011; ime nagrajenca ne bo uporabljeno v nikakršne druge namene. Po poteku zgoraj navedenih rokov organizator podatke v elektronski obliki ustrezno trajno izbriše. Organizator nagradnega kviza se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe storitve. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

Končne določbe

Organizator nagradnega kviza lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradnem kvizu. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje.

Odgovornost in reklamacije

Organizator nagradnega kviza ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja ali na omrežjih pogodbenih partnerjev organizatorja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah.

Organizator nagradnega kviza in ponudnik poti nista odgovorna za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika. Vsem sodelujočim v kvizu sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@siol.net.

Uporabniki Mobitel GSM/UMTS lahko za vprašanja, povezana s sodelovanjem v kvizu prek mobilnih telefonov, pokličejo (brezplačno iz omrežja Mobitel GSM/UMTS): Pomoč naročnikom: 031700700 041700700 051700700 Pomoč Mobiuporabnikom: 121

Ne spreglejte